back to the 70´s

Keskiviikko on vauvauinti päivä. Eliaksen mielestä se on niin kivaa että hän käyttää kaiken pikku energiansa altaassa. Puolituntisen polskimisen jälkeen uni maittaa. Tämän takia keskiviikko on myös kotona puuhastelu päivä. Yritetään ottaa päivä ihan iisisti että illalla jaksaa uida. Mummilta saatiin tuollainen ihana ( oikeasti 70-luvulta) kukka kangas, ja ompelin siitä vauvapeittoon sopivan pussilakanan.
Koska iskä toi eilen sen tulostimen niin pitäähän meillä olla joku laatikko johon voi paperit laittaa, joten teimme seuraavasti;
Meillä on keittiössä tuo Ritva Kronlundin 70-luvulla suunnittelemaa Lumikide tapetti ja siitä ylijääneitä jämäpaloja ja meillä on tapettiliisteriä ja pahvilaatikko, joten askarreltiin tuommoinen paperinsäilytyslaatikko. Onneksi täällä on innokkaita pikku apureita niin työ käy nopeasti ;)På onsdagar är det babysim. De är det roligaste Elias vet och han förbrukar all sin lilla enegri i bassängen. Efter en halvtimmes plaskande sover han så gått. På grund av detta är onsdagar hemmapyssel dagar, vi försöker ta det riktigt lugnt på dagen så att vi orkar simma i kväll.
Vi fick ett så fint (riktigt 70-tal) blommigt tyg av mummi som jag sydde till ett påslakan till babytäcket. För att pappa hemtade en printer i går så behöver vi ju en låda för papper, så vi gjorde följande;
i köket har vi Ritva Kronlunds Lumikide tapet som hon planerat på 70-talet, och kvar har det blivit restbitar, och vi har tapetklister och en pafflåda så vi pysla i hop en pappersförvaringslåda! Tur att vi har små hjälpredor så går det mycket snabbare ;)

2 kommenttia

  1. Oli ihana lukea tarinoitasi :) Hienoa, että jollain on aikaa ja tahtoa pitää blogia!! Jatka - minä luen. Laura

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Yritän pitää pienen hengähdys tauon arkisten puuhien keskellä ja kirjoittaa blogiin, se on sitä äidin omaa aikaa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...