auto / bil


Meille tuli uusi isompi auto! On niin mukavaa kun vaunut mahtuu vaivatta takaboksiin, ei tarvitse enään kaataa penkkejä. Autokaupan pihalta lähdettiin suoraan Biltemaan hakemaan auto-härpäkkeitä. Äiti bongasi Eliakselle karvanopat turvakaukaloon ja edulliset puupalikat. 100 palikan laatikko maksoi reilu 10 euroa, pienimmät osat keräsin vielä pois että eivät juutu poikittain suuhun.

Vi har nu en ny och större bil! De är så bekvämt när vagnen ryms i bakluckan utan att fälla ner bänkarna. Direkt från affären åkte vi till Biltema för att köpa bilprylar. Mamma hitta biltärningar till Elias bilstol och billiga trä klossar. Paketet med 100 klossar kostade lite på 10 euro. De minsta klossarna satt jag ännu undan så de inte fastnar i munnen på tvären.

5 kommenttia

 1. Eikö olekin ihanaa kun on tilaa? Mein iskä päätti viime elokuussa ostaa 7hengen auton. Niin meidän tyttö oli 4kk, lisäksi meillä on 8kiloinen koira :D Tosiaan mahtuu vaunut k-o-k-o-n-aisina sisään. Auttaa myös äiskän shoppilleissa. Ei tartte miettiä mahtuuko esim.joku huonekalu kyytiin. Suloinen poika! Minä ostin tytölle nopat virpomispalkaksi. 1vuotiaan ei tartte suklaata vielä syödä :)

  VastaaPoista
 2. Super ihanaa! Muutos kaksiovisesta kotterosta isoon farmariin on huikea. Autossa ei ikinä voi ollaa liikaa tilaa, aina löytyy jotain isoa kuljetettavaa. Niin ja sitten kun teille tulee neljäs lapsi ei tarvitse hankkia uutta autoa ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllähän nyt tuon ikäisellä miehellä pitää karvanopat olla!! ;)

  VastaaPoista
 4. Wau mitkä karvanopat! Säästä ne, niin poika saa sitten 18-vuotiaana siirtää ne omaan Datsuniinsa! =)

  Mukavaa vappua!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...