ei voi olla totta / det kan inte vara sant


Kävin hulluilla päivillä ihan yksikseni, ilman lasta tai miestä. Seuranani oli ainoastaan isin pankkikortti, ja voitteko uskoa, mitään en itselleni ostanut!! Se mitä lähdin hakemaan oli loppu ja minä olin sentään paikalla 45min aukeamisesta. Hieman harmitti.. No en sentään ihan tyhjinkäsin lähtenyt, Elias sai kirja jossa on Poul Sröyerin ihana kuvitus. Kirja julkaistiin ekan kerran 1950.


Jag var på galna dagarna aldeles ensam, utan man ellere barn, endast sällskap ut av pappas bank kort. Och kan ni tänka er, jag köpte inget till mig själv. De jag var ute efter var redan slutsålt då jag kom till butiken 45min efter att de öppnat. De harmade lite... En bok köpte jag ändå till Elias med härliga Poul Ströyers
illustrationer. Boken gavs ut första gången 1950.


En harlekin
sväljer medicin.
Två harlekiner
spelar mandoliner.
Tre harlekiner
slår på tamburiner.
En harlekin
hoppar trampolin
- alla sju är målade
på en rullgardin


6 kommenttia

 1. Joo, ei ollu jumbon stokkalla kuin parikymment ehkä korkeintaan myynnissä...ja sattumalt huomasin, et olivat kaupan ulkopuolella, eikä osastolla..niin kerkesin saamaan omani. Mut olivat kyl loppu heti parissa minsassa :( Muutama pettynyt tyyppi oli kyllä..voin uskoa!

  VastaaPoista
 2. lucky you!!! olisi pitänyt mennä vain heti kun se aukesi, no säästyipähän rahaa ;) itse olin itäkeskuksessa, ja tyhmänä en tienyt että hullujen päivien aikaan stokka aukesi jo klo.8 kun normisti klo.9..

  VastaaPoista
 3. Voi harmi :( Meilläkin oli kuulemma ollut ryntäys heti kasilta, ja kaikki meni heti. Kirjan kuvitus on mainio!

  VastaaPoista
 4. Piti vielä sanoa että nyt harmittaa että olit itikseen tulossa :( olisin voinut ostaa kaksi ja jättää sulle toisen.

  VastaaPoista
 5. no ei harmita enään niin paljon, säästyipä rahat DLM pöytään. Sitä olin alunperin ajatellut mutta kartell tuli ja sekoitti suunnitelmat. Palataan siis alkuperäiseen ajatukseen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...