leskenlehtiä ja eco koreja / tussilagon ja eco korgar


mainos matkan varrelta / en reklam på vägen
vähän on vielä lunta / lite snö finns det ännu


Tutkin kartasta lähialueen ulkoilureittejä ja huomasin että huonekaluliike rykelmään on kävellen alle 4 km, sinne lähdettiin Eliaksen päikkäreillä. Matkan varrella on puro ja mietin että -onhan se kiva kun lumi sulaa ja kaikki roskat tulee esiin. Katsoin roskia vähän tarkemmin ja nehän oli leskenlehtiä!!! Jee, nyt on kevät! Nähtiin myös kevään eka perhonen. Perille äiti kävi Vepsäläisellä ja Lundiassa kuolaamassa. Askosta löytyi isot Eco lehtikorit, ne on tehty kierrätys muovista, kotimaiset, kivan näköiset ja edulliset. Päteisipä tämä kaikkiin tavaroihin... Kolmisen tuntia oltiin reissussa ja pikkumies nukkui koko ajan. Nyt ehditään hetki hengähtää ennen vauvauintia.

P.S. Sinne oli avattu aivan ihana vintage huonekaluja myyvä liike Aino&IlmariJag kolla närområdets gångvägar på kartan och märkte att gående är det under 4 km till ett inrednings köpcentrum. Dit gick vi under Elias dagssömn. Långs vägen fins en bäck och jag funderade att -det är ju roligt när snön smälter och all skräp kommer fram. Jag tog en bättre titt på skräpet och märke att de var ju tussilago!!! Jee, nu är det vår! Vi såg också vårens första fjäril. När vi kom fram gick mamma och dregla på Vepsäläinen och Lundia. I Asko hittade jag stora Eco tidningskorgar, de är gjorda av återanvänt plast, inhemska, ser bra ut och är förmånliga.Så borde det vara med alla saker..Tre timmar var vi farten och lilleman sov hela tiden. Nu hinner vi äta och leka en stund före babysimmet.

P.S. Dit hade öppnas en härlig liten butik som säljer vintage möbler, Aino&Ilmari


4 kommenttia

  1. Meiltä on Lanternaan tosi kiva kävelymatka kans, vieläkin lyhyempi kuin teiltä. Kävin Nuutin ratasaikana useastikin ihan vaan kävelyllä ja katselemassa, ja kesäisin pyörällä, oltiin alle vartissa pyöräillen perillä :) Mun on pitkään jo pitänyt katsastaa tuo Aino&Ilmari mutta en ole saanut aikaiseksi. Kannattaako, millainen valikoima oli?

    Teidän kissat on sitten ihania! Niin tuttua tuo, joka paikkaan mennään. Ja mitä kapeampi aukko, sitä parempi sinne on pujahtaa :) Hassuja nuo otukset.

    VastaaPoista
  2. Harmi kyllä Aino&Ilmarin myyjä taisi olla tauolla kun me oltiin koska ovet oli kiinni..katseltiin vain ikkunasta. Tosi pieni se oli mutta oli ihan kivan näköisiä päytiä, tuoleja, valaisimia ja pikku tavaraa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...