siivous käynnissä / städning pågår


Talven aikana parvekkeelle on kerääntynyt jos jonkinlaista tavaraa. Tänään raivattiin siellä hieman pikkuväen kanssa. Jos vähän muuttaisin järjestystä olohuoneessa saisin ehkä tuon tuolin mahtumaan jonnekkin. Se on ollut monta vuotta parvekkeella mutta näyttäisi olevan hyvässä kunnossa. Olen joskus ostanut sen opiskelja asuntooni kirppikseltä 50 sentillä. Siitä tulee nytten uusi verhoilu projektini. (edellinen kin on vielä kesken)

Under vintern har det samlas en hel del skrot på balkongen. I dag röjde vi där lite med småfolket. Om jag möblerar om i vardagsrummet skulle kanske den här stolen få plats någonstans. Den har varit många år på balkongen men ser ut att må riktigt bra. Jag köpte den i tiderna på loppis för 50 cent till min studiebostad. Nu får den bli mitt nya tapetserings projekt (den förra är ännu på helft)

5 kommenttia

 1. Nunniannin kautta tänne eksyin! Onnittelut tunnustuksesta! =)

  Ihanan retro nojatuoli!

  VastaaPoista
 2. Ehkä eksyt joskus toistekin. Tuoli pääsi nyt partsilta olohuoneeseen.

  VastaaPoista
 3. Minäkin tupsahdin Nunniannin blogista. Tuo tuoli sai hymyn nousemaan korviin. Mummolassa on ollut ihan samanlainen, kun olin lapsi. Sormilla oli kiva seurata noiden ruutujen uria.
  Piristävä ja kaunis blogi sinulla!

  VastaaPoista
 4. Kiitos!
  Meidänkin mummolassakin oli ollut tuollainen sohvaryhmä (ei tosin enään minun aikanani, valokuvista olen nähnyt)

  VastaaPoista
 5. Mulla on kans tollanen tuoli, saman värinenkin vielä. Se on peruja lapsuudenkodistani, mummun ja papan ajoilta. Tuoleja on ollut alunperin kaksi ja sarjaan kuului myös sohva. Valokuvista olen huomannut, että meillä on ollut myös tuo sohva tumman viininpunaisena. Mihin sekin hävitetty, argh! Se olis ihana! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...