sinne ja tänne / hit och ditNyt on ollut niin tapahtumarikkaita päiviä että äitiäkin ihan väsyttää, ollaan uitu, käyty moikkaamassa koulukavereita, oltu vauva kahvilassa, lounastettu, pyöritty kaupungilla ja shoppailtu kummitädin kanssa. Tänäänkin otiin liikenteessä aamu 10 ilta 7. On tuo meidän poikanen vaan niin ihanan reipas, ei kiukuttele eikä kitise, hurmaa bussissa kaikki tädit juttelullaan. Ei tiedä Elias vierastemisesta mitään. Kun tultiin kotiin jaksettiin vielä peuhata vähän ennen nukkumaan menoa. Elias ihastui yhdessä liikkeessä tuollaisiin värikkäisiin puisiin rannerenkaisiin, eikä ne äidin mielestäkään ollu ihan tyhmät. Kätevää kun Eliaksen lelut kulkee äidin ranteessa..

Nu har det varit så fartfulla dagar att mamma är riktigt tröt. Vi har simmat, hälsat på mammas klasskamrater, varit på babycafé, tvinnat på stan, varit på lunch och shoppat med gudmor. I dag for vi 10 på morgonen och kom hem 7 på kvällen. Jag måste bara säga att vår lilleman är så otroligt duktig, inget gråt eller bråk. Han charmar alla tanter på bussen med sitt pratande. Elias vet inte om att vara blyg. Då vi kom hem orka vi busa en liten stund före lägg dags. Elias blev förtjust i några färggranna trä armband i en butik, och mamma tyckte de var riktigt fina också. Praktiskt då Elias leksaker fins på mammas arm..

7 kommenttia

 1. Kisun kuvausilme on aivan loistava! Miten ihmeessä nuo karvapallerot saakin aina kuviin sellaisen "mua ei just nyt vois vähempää kiinnostaa" -ilmeen :)

  VastaaPoista
 2. niinpä, mutta kyllä sitä kiinnosti, kiehnäsi pojassa kiinni ja yritti saada rapsutuksia. Huomaa että oli joutunut olemaan muutaman tunnin ihan yksin kotona..

  VastaaPoista
 3. Ihan hirmu suloinen poika. Innostuin niistä bongaamistasi lakanoista ja nyt "pöyörittelen" tilaan, en, tilaan.

  VastaaPoista
 4. Ihana poika. Ja kissa. Täällä on kissa hyppinyt seinille kun olen tehnyt pitkää päivää töissä, ja lapsi on reissussa. Leo kaipaa iltaisin niin kovasti leikkikaveria kun saavun kotiin, että kiipeää reittä pitkin kynsillä ja roikkuu jaloissa. Kehrääkin ihan koko ajan. Pikkureppana. Viime yönä tuli ekaa kertaa ikinä mun tyynylle nukkumaankin.

  Huomasin muuten että meillä on muuten sama päiväpeitto mun sängyssä :)

  VastaaPoista
 5. Minna, ne lakanat vaikuttaa laadukkailta siihen hintaan nähden (jos vertaa ikean samaa hintaluokkaa) kannustan tilaamaan.

  Laura, Leo tarvii ihan selvästi kissa kaverin :)

  Nyt hulluille päiville katsomaan jos saisin sen componibilin..hullua..

  VastaaPoista
 6. Onkohan tässä kissa iso vain poika pieni? :)

  VastaaPoista
 7. Kissa on kyllä aika iso, mutta niin on poikakin...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...