tauko töistä / paus i arbeteVoihan hitsi, meidän tuoli projektiin tuli mutka matkaan. Yksi sivu saatiin sentään jo valmiiksi. Odotellaan että isi tulee kotiin ja äiti pääsee rautakauppaan, jee!
Käytiin tänään 6kk neuvolassa ja hienosti tuo poikanen kasvaa, sai rokotuksen eikä hän ehtinyt edes huomata sitä kun oli niin paljon kerrottavaa neuvolatädille.
Vaikka tänään ei ole ollut kovin aurinkoinen päivä on meidän lasitetulla partsilla lämpimämpää kun sisällä. Joutiin pikku-työmiehen kanssa kahvit siellä. Ostin kaupasta sitruuna vohveleita (en ole ikinä aikaisemmin ostanut) ja ne maistuu ihan lapsuuden kesiltä mummolassa!


Äsch, våtr stol projekt krångla till lite. Ena sidan är i alla fall redan klar. Nu måste vi vänta att pappa kommer hem så att mamma kan fara till järnhandeln, jee!
I dag hade vi 6 mån rådgivning och fint har lilleman vuxit . Han blev vaccinerad men märkte inget för han hade så mycket att berätta till rådgivningstanten.
Fastän det inte har varit så soligt i dag är det varmare på vår glasade balkong än vad det är inne. Jag och min lilla arbetskarl hade en liten kaffe paus där. Köpte i går citronvåfflor (de har jag aldrig tidigare köpt) och de smakade precis till barndoms somrarna på landet!

5 kommenttia

 1. Oi että, alkoi tekeen mieli vohvelikeksejä. en ole aikoihin syönyt.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo yläkuva, sitruunavohvelit tulee kokonaisuudessaan mieleen tuosta keltaisuudesta! :)

  VastaaPoista
 3. Keltainen kuva on ihana! Meidänkin mummon luona oli aina vohveleita. En ole koskaan ostanut itse, pitäis kyllä. On varmaan kevyempiäkin kuin muut keksit...

  VastaaPoista
 4. En tajua miksi ei ole aikaisemmin tullut ostettua vohveleita?? Kai niistä on vähän kuiva ja mummomainen mielikuva. Mutta ne oli tosi hyviä, halpoja ja kotimaisia. Ja sopii allergikoille, ei munaa, maitoa tai pähkinöitä.

  VastaaPoista
 5. Minäkin ihastuin tuohon keltaiseen kuvaan. Vohvelien kuvio toistuu hauskasti kahvimukissa. :) Minulle keltaisista kupeista tulee mieleen lapsuuden kesät isoukkini ja mummini kanssa mökillä. Uinnin jälkeen juotiin lämmintä teetä keltaisella kuviolla varustetuista kahvikupeista... Hassuja asioita jää mieleen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...