keittiö / kök


Olo on jo parempi ja tänään maistui jo ruoka. En ole mikään huippu kokki eikä ruanlaitto todellakaan ole minulle mikään harrastus. Ruokaa kun on vain tehtävä joka päivä, jotain nopeaa ja helppoa. Tänään oli omenahillossa marinoitua brolierinfileetä ja paistettua parsaa sitruuna aiolin kanssa (rakastan parsaa). Jälkkäriksi mascarpone jäätelöä.. Nopeeta, helppoa ja hyvää!! 
Ei ole miedän keittiö paljoakaan esiintynyt tässä blogissa ja syystä. Se on aika tylsä, kun asuu vuokralla ei voi valita laattoja tai kaappeja. Ja toinen syy on se että keittiö on AINA ihan sikinsokin.
Jag mår redan bättre och idag smakades maten redan. Jag är ingen top chef och matlagning är inget hobby för mig. Det är bara något man måste göra dagligen, något snabbt och enkelt. I dag var det broilerfile i äppelsyltsmarinad och stekt sparris med citron aioli (älskar sparris) och till efterrätt mascarpone glass. Snabbt, enkelt och gott!! 
Vårt kök har inte visat sig så många gånger här i bloggen och orsaken är att den är ganska tråkig. När man bor på hyra kan man inte välja kakel eller skåp. Och den andra orsaken är att det är ALLTID huller om buller där. 


5 kommenttia

 1. Akvaario!! Mullakin oli vielä edellisessä asunnossa sellainen, tosin työhuoneessa, jossa sen olemassaolosta ei juurikaan nauttinut. Kyllästyin jokakuiseen siivoamiseen ja annoin kalat kaverille. Haluaisin ostaa hienon & ison tankin uuteen kotiin :) Mitä kaloja sulta löytyy? Ainakin näyttäisi olevan mustatetroja ja partaimumonni...

  VastaaPoista
 2. Tällä hetkellä ei juuri muita kaloja.. Se on semmonen pieni akvaario jonka sain joululahjaksi 8 vuotiaana (muistaakseni). Sen jälkeen se on kulkenut mukana opiskelija kämpät sun muut asuinpaikat. Mä haaveilen kans isosta akvaariosta, sitten kun on sille tilaa. (ei tarvitsisi vaihtaa vettä niin usein isoon)

  VastaaPoista
 3. Se on kumma miten monen blogin kuvat on olkkarista tai sitten keittiöstä rempan jälkeen :D Neliön blogissa olikin hyvä haaste - taidanpa tarttua siihen ja kuvat keittiön aamupalan jälkeen. Puppanaa ja murua ja roisketta siellä sun täällä :D päälle vielä pari kuvaa roskiskaapista, joka taas kerran kaipaa puhdistusta. Iloa!

  VastaaPoista
 4. Kauiita kuvia ja ruokajutut, nam! Mun on pitänyt laittaa parsaa jo monena päivänä mutta kun en jaksa tehdä montaa eri ruokaa (lapsi ei suostu parsaa edes maistamaan) niin se on odotuttanut itseään. Arvaappa mitä mulla on nyt jääkaapissa?! :) Ja lapsi lähti just reissulle sunnuntaihin saakka. Mä herkuttelen sit tänään :)

  VastaaPoista
 5. RuusuLiisa: joo ei ole kämppä ihan aina niin siisti kun mitä blogi kuvat antaa ymmärtää :)

  Laura: Toivottavasti parsa maistui! Tuttu tilanne tuo kaksi eri ruokaa,minä olin kasvis syöjä mieheni lihan syöjä, tehtiin kompromissi ja syödään suurimmaksi osin kasvis ruokaa mutta joskus myös kanaa ja kalaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...