uudet vanhat tuolit / nya gamla stolar
Tänään sain vihdoinkin valmiiksi tuoliprojektin!! Ja ihan hieno siitä tuli, vaikka itse sanonkin.. 
Jaloille pitäisi vielä tehdä jotain. Toisaalta tykkään kun niissä näkyy ajan patina (lue: olen laiska enkä jaksaisi tehdä niille mitään). 
Eräs toinenkin tuoli projekti valmistui, Martelan Kilta tuoli, tosin sen uudelleen verhoiluun ei äidin taidot olisi riittänyt joten se oli ihan ammatti ihmisten hoidossa. Verhoomo Tolonen Oy Lauttasaaressa, suosittelen. Edullinen, nopea ja hyvä työjälki. 
Tuoli on sopiva tietokoneen ääreen. 
Äiti sai myös osan tyynyistä täytettyä. Niiden kuvista voi sitten keksiä iltasatuja.


I dag blev stolprojektet äntligen klart!! Det blev riktigt snyggt, fast jag själv säger.. Fötterna borde ännu fixas. Å andra sidan tycker jag om när de ser lite slitna ut (läs: jag är lat och orkar inte göra något åt dem). 
Ett annat stolprojekt blev också klart, Martelas Kilta stol. Den skulle jag inte ha klarat av att tapetsera själv så proffsen fick ta hand om den. Jag rekommenderar Verhoomo Tolonen Oy i Drumsö, billig, snabb och bra resultat. 
Stolen är lagom vid datorn. 
Mamma fick också en del av dynorna fyllda. Av bilderna på dynorna kan man sedan hitta på kvällssagor.


tuolit ennen verhoilua / stolarna före tapetsering


12 kommenttia

 1. vau, miten hienot!!! eka kerta tässä blogissa, jatkan selailua :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään mielettömästi! :)

  VastaaPoista
 3. Upea tuo harmaa tuoli ja ihanat tyynyt!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Olen tosi tyytyväinen tuoleihin. Huomaatte varmaan miten ryppyiset nuo tyynyt on..kotitöistä vihaan eniten silittämistä!

  VastaaPoista
 5. Molemmat tuolit ovat tosiaan upeita! Tykkään. Hienoa jälkeä teit mustan kanssa.

  VastaaPoista
 6. Todella hienot ja kiitos tuosta verhoilu vinkistä.

  VastaaPoista
 7. Tykkään! Mun mummon talossa on vintillä kaksi samanlaista vanhaa tekonahkatuolia.. Hmm.. :)

  VastaaPoista
 8. Ekaa kertaa blogissasi ja jään kyllä lukijaksi. Mullakin pari kilta-tuolia, jotka päällystetty, ne on kyllä tosi kivat tuolit! Hienoa työtä olet tehnyt-- itsehän en osaa ommella, mutta onneksi on ompelutaitoisia kavereita. Ja tuo nojatuolikin on upea.

  VastaaPoista
 9. Kiitos ja tervetuloa!
  Kilta tuoleja heitettiin silloin 80/90-luvulla varmaan joka neukkarista roskiin, mutta minusta siinä on hyvä situa ja se on kauniin muotoinen.

  VastaaPoista
 10. Miten ihmeessä sait tuon mustan tuolin käsinojat noin siisteiksi? Mulla on yksi samanlainen tuoli purettuna olohuoneessa ja mietinkin nyt, miten käsinojat saisis siististi verhoiltua. Kaikki neuvot vastaaonotetaan! :)

  VastaaPoista
 11. En kyllä enään muista yksityiskohtaisesti miten sen tein :/ otin mallia alkuperäisestä ja onhan minulla koulutukseni takia jonkinlaiset verhoilun perusteet vielä hallussa. Tsemppiä, olohuoneessa tuokin tehtiin :)

  VastaaPoista
 12. Onpa upeita molemmat! Itselläni on myös vanha Kilta-tuoli, joka on tarkoitus viedä uudelleen verhoiltavaksi. Mutta kuka tämä nahkainen kaunotar on? Mikä tuoli on kyseessä. Aivan ihan muotokieli :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...