eka viikko / första veckan
Eka mökki viikko takana. Välillä joutuu tulemaan kaupunkiin hoitamaan asioita.
Mukavaa oli. Elias söi ja nukkui paremmin kun koskaan. Eka yö uudessa paikassa oli kyllä vähän levoton. Itkuhälyttimien ansiosta äiti ja isi sai käydä rauhassa saunassa ja grillailla pihalla kun poika veteli sikeitä. Meidän "mökki" on 10 neliön pieni ulkorakennus, vanha autotalli. Varsinaisessa päärakennuksessa asuu iso iso vanhemmat.Viime kesänä (äiti viimesillään raskaana) me isin kanssa laitettiin mökki kuntoon. Hevosmuurahaiset oli syönyt lattian niin että jalka upposi läpi joten lattia meni kokonaan uusiksi ja laitettiin laminaatti, samalla maalattiin seinät sisältä ja ulkoa. Laitettiin uudet rännit ja maalattin pieni kuisti. Mökkiin ei olla ostettu mitään uutena, kaikki tavarat on haalittu kasaan sieltä sun täältä.


P.S. pentujen silmät ovat auenneet.
Första veckan på stugan avklarad. I bland måste man komma till stan och sköta ärenden. 
Vi hade det bra. Elias åt och sov bättre än någonsin. Första natten på nytt ställe var nog lite oroligt. Tack vare babyvakterna kunde mamma och pappa gå i bastun och grilla ute i lugn och ro medan lilleman sov.
Vår "stuga" är en liten byggnad på 10 kvadrat, ett gammalt bilgarage. I huvudbyggnaden bor gamla momi och mofi. Förra sommaren (jag sistastunderna gravid) fixa vi upp stugan. Hästmyrorna hade ätit golvet så att foten gick igenom så det blev ett nytt golv med laminat, med det samma målade vi väggarna ute och inne. Satt upp nya rännor och målade lilla terassen. Vi har inte köpt något nytt till stugan utan alla saker är ihop plockade härifrån och därifrån. 


P.S. kattungarnas ögon har öppnats
4 kommenttia

 1. Aivan mahtavia nuo nukkumattinuket, tiedätkö, mistä ne on hankittu? Nukkumatti on ollut suosikini pitkään, mutta en ole koskaan törmännyt moisiin nukkeihin!

  Ja voi että noita pikkukissoja - lisää kuvia!

  VastaaPoista
 2. Nuo nukkumatit on vain aina ollut meidän mökillä, taitaa olla serkkuni vanhoja leluja.. niitä on varastossa vielä muutama.

  VastaaPoista
 3. såndän vit golvlampa hade vi oxå när jag va lite, o likadan nukkumatti hade jag oxå!! :)

  VastaaPoista
 4. i love all these photos - but i have a soft spot for babies and kittens! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...