erilainen juhannus / annorlunda midsommar
Muutama vuosi sitten meininki oli aivan erilainen, ei ollut lapsia. Syömiset ja nukkumiset rytmitti tätä juhannusta. Ei istuttu enään grillin ympärillä vaan hiekkalaatikon. Leikkikavereista ei ollut pulaa. Kun pikkuväki oli untenmailla isit ja äidit istui hetken nuotion äärellä hyttysten syötävänä ja viinilasit kädessä, ihan niin kuin ennen.. 
Sukulaispojat hiekkalaatikolla vuosimallia -07, -08 ja -09 (huomaatte ehkä että on jalkapallon MM kisat meneillään ja isät ovat pukeneet pojat)


Ikean kassista saa hyvän matkasängyn kissoille.
Några år sedan var det annorlunda, barnen fanns inte. Ätande och sovande gav rytm till denna midsommar. Nu satt vi inte runt grillen utan runt sandlådan. Det var inte brist på lekkamrater. När barnen hade lagt sig satt papporna och mammorna en stund vid brasan med vinglaset i handen och blev uppätna av myggorna, precis som förr..
Kusinerna i sandlådan årsmodell -07, -08 och -09 (ni kanske märker att det är fotbolls VM på gång och papporna har klätt pojkarna)


Ikea kassen är en bra resesäng för katterna.

2 kommenttia

  1. Punasininen pelipaita löytyy tästäkin osoitteesta :D Tosin se on koiran ja tuotu taannoiselta Barcelonan matkalta. Ensi syksynä tyttöselle oma sitten.

    VastaaPoista
  2. Aj koirillekin löytyy omat paidat :) mä haluaisin kans lähteä uudestaan Barcelonaan. Se on sekä isille että äidille mieluisa matkakohde, eri syistä vaa..

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...