Tallinn

Ensimmäistä kertaa Tallinnassa, en ymmärrä miten olen välttynyt siltä. En oikein tiedä mitä odotin mutta olin todella positiivisesti yllättynyt. Vanhakaupunki oli kaunis. Hirveästi ei tullut shoppailtua, esim. vaatteet ja kengät ei ihan ole minun tyylisiä.. Löytyi yksi liike missä myytiin hienoja, yksinkertaisia pellavaisia kodintekstiilejä.


Första gången i Tallinn, förstår inte hur jag har lyckats undvika stället.  Jag vet inte vad jag väntade mig men blev positivt överraskad. Gamla stan var vacker. Det blev inte så mycket shoppat, kläderna och skorna var inte riktigt i min stil.. Hittade en butik som hade vackra och enkla hemtextiler i linne.

2 kommenttia

  1. Heip,
    voi kun olisin huomannut, että meet Tallinnaan! Olen itse asunut siellä pari vuotta ja pidän sitä toisena kotikaupunkinani! Aivan valloittava paikka! Zizi-liikkeitä on itse asiassa Tallinnassa kokonaista 3 kappaletta! Toinen pellavavaateketju on Veta ja heilläkin on monta liikettä! Karnaluks-lankakauppa on jo legenda, käsityöläisen taivas; se sijaitsee Tartu maantien yhdellä sivukadulla. Mun ehdoton suosikkini on keskustori (Keskustorg), joka sijaitsee lähellä Stockaa, sieltä olen löytänyt kaupungin edullisimmat kintaat ja havuseppeleet ja satunnaisesti hyviä kirpparilöytöjä, astioita mm. Ja kuuntelepa joskus Liisi Joiksonia, Eestin vastine Norah Jonesille!
    ,-) katti, satunnainen sun blogisi lukija

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkeistä. Lähdetään ihan varmasti vielä uudestaan koko perheen voimin. Eliaksen mummi käy Tallinnassa useasti juuri lankoja ja käsityö tarvikkeita ostamassa, ovat hirmusti halvempia kuin täällä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...