uusi järjestys / ny ordningOlohuone sai uuden järjestyksen. Vanha TV-taso oli niin matala että Elias ylettyi lyömään ruutua. Isi ei oikein tykännyt. Taso läks kiertoon ja olohuoneen toisesta nurkasta otettiin Expedit uuteen käyttöön. Nyt ei Elias ylety telkkariin. Yksi lähti ja toinen tuli tilalle. Maalta toin kiva pikkupöydän, ja nyt äiti sai lehtien luku nurkkauksen. Ajattelin ensin vaihtaa siihen valkoisen pöytälevyn mutta tuollaisena se sopii tuolin kanssa. Ovat aikalailla samaa aikakautta. Tallinasta tuotu tyynynpäällinen pääsi sohvalle. Niin ja Eliaksesta tulee varmaan jonkinsortin suunnittelija kun värikartat on niin kiinnostavia :)


Vardagsrummet fick ny ordning. Den gamla TV bänken var så låg att Elias räcktes och slå på rutan och det tyckte pappa inte om. Tv bänken fick ett nytt hemm och Expediten från vardagsrummets andra hörn fick en ny funktion. Nu räcks inte Elias till TVeen. Från stugan hemtade jag ett litet bord som passar bra tillsammans med stolen, tänkte först byta ut skivan till en vit men jag tror de är bättre så hår. Nu fick mamma en läshörna. Kuddfodralet från Tallinn kom på soffan. Ja, och Elias blir säkert en designer av något slag när han är så fascinerad av färgkartor :)3 kommenttia

 1. No hih, kas kummaa kun isi ei tykäänyt Eliaksen telkkarihommista=)

  VastaaPoista
 2. Heh..sukupuolien välinen ero taas nähtävissä. Meidän tyttö jättää kyl töllön rauhaan, mutta kaikki viherkasvit ja ne harvat koriste-esineet on ollut pakko nostaa ylemmäs. Tuo pikkupöytä on tuttu - meillä on ollut mummolassa tuollainen tv-tasona. Aikana jolloin tuollaisen päälle mahtui pikkuinen töllö.
  Aurinkoista ja mahdottoman mukavaa viikonloppua koko perheelle

  VastaaPoista
 3. joo, olenkin naureskellut että toi poikanen on niin perus mies. Sähköjohdot, nappulat ja kromi on herran lempi juttuja. Mitä enemmän on pörinää sen mielenkiintoisempaa se on. Imurimessa yhdistyy nämä kaikki joten se saa pojan ihan villiintymään :)
  Pöytä on myös ollut joskus tv-tasona ja minä olen vauvana nukkunut sen päällä äitiyspakkaus laatikossa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...