parempi päivä / bättre dag


Eilen oli jo parempi päivä. Uima-allas jäi mökille, muutamasta liikkestä olivat jo loppuneet, metsästyksen jälkeen löytyi yksi parvekkeelle sopiva piristämään pienen miehen päivää. Vuorotellen uitiin ja ajettiin, uitiin ja ajettiin. Viikonlopuksi takaisin mökille.


I går var det redan en bättre dag. Simbassängen blev på stugan och de var slut sålda i flera butiker. Jag hittade till slut en lagom till balkongen och det piggade upp lillemans dag. Turvis simmade och körde vi, simmade och körde. I morgon tillbaks till stugan.
Äidin lemppari kesäbiisi 2010
Mammas favorit sommarlåt 2010


2 kommenttia

  1. Vinks vinks, helteisillä säillä pikkulapsia pitää nestetankata oikein todella paljon ja tiheästi. Litratolkulla maitoa, vettä, mehua, kaikkiea nestemäistä mikä vaan menee alas, niin ne pysyy kiukuttomina ja nukkuvat yötkin. Pienten kanssa ei aina hoksaa.....

    Nimim. kokeiltu on ja toimii :)

    VastaaPoista
  2. juotu on, 9 kk vatsan tilavuus on myös rajallinen, väkisin ei voi vettä juottaa, eikä meillä ainakaan vielä mehua juoda. Myös äidinmaidonkorviketta pitää vielä juoda 800ml päivässä. Aamu ja ilta puurot esim korvattu vellillä niin saa myös lisää nestettä. Meillä on flunssa vaivannut, nuha ja yskä. Vaikea nukkua kun ei henki kulje nenän kautta. Ollaan laitettu nuhatippoja, imettu räkää ja höyryhengitetty (suihku täysille kuumaa vettä ja kylppäriin istumaan, se irrottaa tehokkaasti limaa kurkusta sekä nenästä)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...