arrrg..

Ehkä maailman kaunein elekrtoniikka laite mutta syö kamalasti pattereita, jatkuvasti joutuu vaihtamaan. Kun se ilmoittaa alhaisesta paristotasosta se loppuu melkein samantien. Nytkin joudui ottamaan paristot kaukosäätimestä kun olivat päässeet loppumaan. Isi saa tuoda töistä uusia (siis ostaa halvalla töistä, ei varastaa). Niin ja onko muitten Macissä sama pieni ärsyttävä vikaa, että hiiren nuoli aina välillä häviää näytöltä, vaikkakin se muuten toimii.


Kanske den vackraste elektronik apparaten men äter en massa batterier, man måst hela tiden byta. När den meddelar att batterien börjar ta slut tar de slut direkt. Nu hamnade jag ta batterien från fjärrkontrollen när vi inte hade mer oanvända hemma. Pappa får ta med från joddet (köpa billigt, inte stjäla) nya batterier. Har ni andra haft på er Mac ett litet men irriterande fel, musens pil försvinner i bland från skärmen men knapparna  fungerar.

2 kommenttia

  1. Mun ompussa aika harvoin häviää hiiri. Mut on sitä joskus tapahtunut; jos on monta ohjelmaa auki yhtäaikaa ja hypin ikkunoiden välillä. Kaa se on tää koneen muisti joka tökkii, kun kone on ihan tukossa = täynnä..? En tiiä.

    VastaaPoista
  2. joo, siihen on vissiin tulossa jokin päivitys että saa vian häviämään. En vaan ole tarpeeksi nörtti..

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...