ha-ha-habitare

Habitare koettu, en tiedä onko se niin hyvä juttu että se on nykyään jokavuosi. Muutamaa jännää juttua lukuunottamatta samoja asioita.. Kiitos Eliaksen ja kummitädin oli päivä onnistunut vaikka messutarjonta olikin vähän lattea. Meidän Lina on vihdoin tullut yakaisin kotiin oltuaan kuukauden pentujensa kanssa kasvattajan luona. Pennut ovat lähteneet uusin koteihinsa ja Lina on täyttänyt sijoituskissan tehtävät ja on nyt kokonaan meidän oma pieni kehruukone.. 


p.s. viime vuona Habitaressa olin viimeisillään raskaana, tänä vuonna lastenvaunujen kanssa je ensi vuonna mukana on tuplarattaat :)


Nu är Habitare sett, vet inte om det är så bra att den är nuförtiden varje år.. Utom några spännande saker är utbudet samma varje år. Tack vare Elias och godmor var det roligt ändå. Vår lilla Lina har äntligen kommit hem efter att ha varit en månad hos uppfödaren med sina ungar. Nu har ungarna egna nya hem och Lina har uppfyllt sin uppgift som foder katt och hon är helt och hållet vår lilla spinnare.


p.s. förra året i Habitare var jag med en stor mage, det här året med barnvagn och nästa år med dubbelvang :)


palloleikki / bollekar


2 kommenttia

  1. Samaa mieltä olen kanssasi Habitaren vuosittaisuudesta. Ennen oli parempi.

    Lina on niin ihana. Kaunis. Meillä on vasta edessä astumishommat, Leokin on siis osaomistuskissa. Ensi keväänä kokonaan minun. Hurjaa ajatella tulevaa, kun joudun antamaan kissan kyläilemään kasvattajalle. Ikävä tulee.

    VastaaPoista
  2. joo, se tuntuu kurjalta kun Lina on poissa. Onneksi meillä on toinen kissa paikkaamassa ikävää.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...