laatikkoukko (ja kissa) / gubben (och katten) i lådan


Äiti tilasi netistä vaatteita talveksi, ajatellen isoa mahaa. Tosi harvoin tilaan netin kautta mitään, haluan päästä hypistelemään tavaroita ennen ostoa, ja palauttaminen tuntuu niin hankalalta. Nyt löytyi niin halpoja neuleita että oli pakko kokeilla, ja kaskas, ei tarvitse palauttaa mitään. Äiti iloitsi uusista vaatteista ja pikkuväki pahvilaatikosta. Nuo kaksi, poika ja kissa, ovat kuin paita ja peppu. Kokoajan yhdessä.. 


Mamma beställde kläder till vintern med tanke på den stora magen. Det är sällan jag beställer något via nätet, jag vill känna på sakerna före jag köper och det känns så jobbigt att hamna skicka tillbaks. Nu hittade jag så billiga tröjor att jag måste pröva. Den här gången passade allt. Mamma glädje sig över de nya kläderna och småfolket över pafflådan. Pojken och katten är tillsammans hela tiden. De är så söta..

Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...