updateÄiti on pienen elämänsä aikana laittanut tuhansia neliöitä laminaattia. Ystävä remontoi uutta asuntoaan, tänään peitettiin kauhea 60-luvun muovimatto laminaatilla. Asunnto oli suht alkuperäisessä kunnossa, kokolattiamatto makuhuoneissa, turkosi lavuari kylppärissä ja kukkatapetti olohuoneessa. Yksi seinä sai pitää kukkansa muistona menneestä. 

Mamma har satt tusentals kvadrat med laminat under sitt lilla liv. Väninnan remonterar deras nya lägenhet, i dag täckte vi den hemska plastmattan från 60-talet med laminat. Bostaden var så gott som ursprunglig, heltäckande mattor i sovrummen, turkos lavoar i badrummet och blommig tapet i vardagsrummet. Ena väggen fick behålla blommorna som minne från det gamla.

3 kommenttia

 1. Makee tuo ruskea sametti lamppu hapsuineen! :) On muuten hauska seuraa tuota sun raskauslaskurii tossa sivu palkissa. Tuntuu et noi viikot lisääntyy hurjaa vauhtia. Kiva juttu!!Tsemppiä odotukseen!:)

  VastaaPoista
 2. En käsitä miten nää viikot menee niin nopeasti? Esikoista odottaessa tuntui että aika ei etene yhtään, tosin silloin olin puoli vuotta sairaslomalla. Ei saanut liikkua, piti vaan maata ja yrittää ottaa rauhallisesti. Se vasta rankkaa olikin. Nyt on onneksi toisin :)

  VastaaPoista
 3. Niinpä. Mitä useemman kerran on raskaana sitä nopeempaa se aika kuluu. Ehkä se on siksikin, kun lapsi yksi tai yksi ja kaksi pitävät liikkeessä:)
  Kiva et ei tarvi mitään erikoisjärjestelyitä sulla nyt olla. Tosi rankkoja nuo ei ei saa liikkua ja nyt varsinkin olis, kun pikkunen nr yksi varmaan vaatii ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...