kumpi / vilken


Tänään oli kylmä aamu ja äiti tajusi että kohta se talvi tulee joten lähdettiin talvivaate ostoksille. Ilmeisesti aika moni muukin oli tajunut saman asian sillä ei tahtonut löytyä oikeaa kokoa mistään. Varattiin huomiselle kaksi eri talvihaalaria, nyt pitäis päättää kumpi. Kumpikin on tuulen ja vedenpitävä ja teipatut saumat. Kummatkin ruskeita ja kahdella vetskarilla, hinta eroa 20e. Kumman valitsen?? Ticket to heaven - Snow baggie tai Name it - Mini storm snowsuit. Aika iso koko ero niissä oli, Ticketin 86 oli sopiva ja Name Itin 98. Kivaa pipoa ei löytynyt oikeaa kokoa joten ei muuta kuin puikot esiin..


Det var kall morgon i dag och mamma förstod att snart är det vinter så vi for och köpa vinterkläder. Ganska många andra hade också märkt samma sak för storlekarna var ganska slut. Vi reservera två vinterhalare tills i morgon och ja borde bestämma mig vilken. Båda är vind- och vattentäta och har tejpade sömmar.Båda är bruna och har två dragkedjor. Prisskillnad har de 20e. Vilken ska ja ta?? Ticket to heaven - Snow baggie eller Name it - Mini storm snowsuit. Stor skillnad på storlekarna hade de, Ticket var lagom i 86 och Name It i 98.. Ingen fin mössa i rätt storlek hitta vi sä jag för väll ta fram stickorna..

Metro lehden kannessa oli niin hieno Sanna Annukan Marianne karkeille suunnittelema kuvio että otin lehden kotiin. 


Metro tidningen hade så fint omslag i dag så jag tog hem tidningen. Det är Sanna Annukkas mönster till Marianne godisarna.
.


7 kommenttia

 1. Mä voin liputtaa ainakin Ticketin puolesta. Kokemusta on kolmesta Ticketin haalarista ja ei voi kuin kehua ominaisuuksia! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, mun mielestä Ticketin kangas vaikutti ehkä laadukkaammalta ja kestävämmältä..

  VastaaPoista
 3. Ticketin vaatteet tuntuu ja näyttää mun mielestäni usein todella laadukkailta, uskoisin ettei tässäkään kovin poikkea siitä :) Käytöstä kun ei ole vielä omakohtaista kokemusta - sitä odotellessa!

  VastaaPoista
 4. Ticket har ju bra rykte. Mina killar har Tickets regnkläder och de är åtminstone jätte bra. :)

  VastaaPoista
 5. Olen aivan "villiintynyt" Ticketin ulkovaatteista, todella kestäviä. Meillä on ollut juuri tuo ruskea, kovasti käytetty (kaksi talvea) ja aivan priima edelleen! Suosittelen :)
  Pirtsakkaa syksyä ja kiitos ihanasta blogista!!
  t. Susu

  VastaaPoista
 6. I dethär fallet skulle jag o välja Ticket :)

  VastaaPoista
 7. Ticket taisi voittaa tämän huutoäänestyksen! Kiitos kommenteista :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...