lapsiystävällistä / barnvänligtMeillä ei olla tehty hirveästi muutoksia Eliaksen tulon jälkeen. Ei olla tyhjennetty huoneita tavaroista. Mielestäni Eliaksen on opittava että kaikki ei ole häneä varten. Käydään kyllä jatkuvaa keskustelua siitä että kissanruoka papanat pitää antaa olla kupissa ja  kukkaruukkujen koristekiviä ei saisi ottaa. Se että hän hakee keittiön kaapista kattilan kannet ja kolisuttelee niillä ei minua haittaa. Laatikoihin joissa on veitsiä on pääsy estetty kenkälusikalla. No ollaanhan me joitain muutoksia tehty. Pistorasioihin on laitettu tulpat, teräväkulmainen sohvapöytä on vaihtunut pyöreäksi, TV on siirtynyt korkeammalle tasolle, yhdestä kaapista on kahvat poistettu ja äidin LPt on köytetty kiinni. 


Vi har inte gjort så mycket ändringar efter att Elias kom. Inte tömt hela huset av saker. Jag tycker att han måste lära sig att allt inte är menat för honom. Vi diskuterar nog hela tiden om att kattmaten skal vara i matkoppen och stenarna från blomkrukorna får man inte ta. Det stör inte mig om han tar kastrullocken från skåpet och slår med dem. Köksskåpet där knivarna fins är blockerat med ett skohorn. Vist har vi fixat till en del, pluggar i uttagen, soffbordet med vassa hörn har byts ut till ett runt, TVn har flyttat högre upp, handtaget från ett skåp har tagits bort och mammas LP skivor är fast bundna med ett bälte. 

2 kommenttia

  1. Ei mekään tehty muita muutoksia kuin siirrettiin olkkarin pöytää, jotta lattiatilaa enemmän leikkiä. Ja muutama myrkyllinen viherkasvi nostettiin ylemmäs. Ikean pitkä kenkälusikka meilläkin oli käytössä, mut miniAkka hitsi vie oppi ottamaan sen pois. No veitset siirrettiin toisaalle ja muovikauhoja sun muita saa tonkia niin paljon kuin ehtii. Tietysti olis se kiva jos ei tartteis joka päivä rullata folioita ja leivinpapereita takas laatikkoon, mut olkoot. Tonkikoot niin kauan kuin kiinnostaa :) Lapset on niin erilaisia - tyttöä ei edes kiinnostanut kaikki 'vaarapaikat'. Rappusissakin meillä on vaan yläkerrassa portti (sekin koiraa varten) - nopeasti tuo kakru oppi kiipeämään portaat ylös ja peruuttamalla alas. Eikä nyt edes halua kiipeilemään kun se uutuudenviehätys meni. Ei tietenkään yksin vielä liiku kerrosten väliä.

    VastaaPoista
  2. heh, meilläkin saa rullata foliot ja leivinpaperit kasaan jatkuvasti. Poika ja kissa rakastaa tutkia vaatekaappia, niillä on joku diili koska kissa ei yksin saa kaappia auki. Lasten lelut on melkein turhia kun muovi purkit, kattilat ja paistolastat on paljon kivempia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...