valmistauduttu / förberedda
No nyt ollaan vallmistauduttu kylmän tuloon. Haettiin varaamani Ticket to heaven haalari, ja samalle haalarille oli tehty jo toinen ja kolmaskin varaus jos jättäisin sen hakematta. Taitavat olla kortilla nuo talvivaatteet... Ostetiin myös MÁDARA ecoBaby suojavoide kasvoille joka suojaa kylmältä ja tuulelta. Sopii myös hyvin äidin naamaan.
Haalarin omistaja ei halunut poseerata haalari päällä joten Nalle toimi sijaisena, mutta linssiluden oli kuitenkin pakko päästä mukaan kuvaan. Tuolla linssiludella on muuten ihana vaihe menossa kun kaikkea pitää halata.. niin söpöä että..


Nu kan det bli kallt, vi är förberedda. Vi sökte Ticket to heaven halaren (overallen) som jag hade reserverat och på samma halare var det en annan och en tredje reservation ifall jag inte ville ha den. Vinterkläderna tycks vara slut.. Vi köpte också MÁDARA ecoBaby skyddande slava som skyddar mot vind och kyla. Den passar också bra till mammas ansikte.
Halarens ägare ville inte posera med halaren på så Nallen fick vara statist. Men charmtrollet satt sig brevid Nallen för han ville också vara med på foto. Han har en hälig fas på gång, han skall krama allt.. så gulligt..2 kommenttia

  1. Päädyitte sitten Tickettiin :) Oiva valinta. Meillä on muuten ihan samanmoinen nallukka! Ihana kun on samankokoinen kuin poju :)

    VastaaPoista
  2. Joo, olen ihan tyytyväinen valintaan. Vaikka ei olla istä vielä oikeasti päästy kokeilemaan.. Elias sai nallen viime jouluna lahjaksi, silloin se oli kolmekertaa isompi kuin poika :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...