kesken leikin / mitt i lekenPieni nuhanenä nukahti sohvalle kesken leikkejen. Ensi viikolla tapahtuu taas jänniä kun meillä on toinen rakenneultra. Pitäisi vielä päättää halutaanko tietää Papun sukupuoli vai ei... Eliaksen kanssa tiedettiin mutta ei sitä kenellekkään kerrottu. Se tieto sai minut paremmin ymmörtämään että mahassa oli ihan oikea henkilö, pieni poikavauva. Nyt voisin pitää asian yllätyksenä mutta veikkaan että uteliaisuus vie voiton.

En liten snuvig pojke somna på soffan mitt i leken. Nästa vecka händer det spännande saker, vi har andra ultran. Nu måste vi bara bestämma ifall vi vill väta Papus kön eller inte.. Med Elias visste vi men berättade det inte till någon. Det hjälpte mig att bättre förstå att det faktiskt är en person inne i magen, en liten pojkbäbis. Nu kunde jag låta det vara som en överraskning men tror att nyfikheten tar över.

3 kommenttia

  1. Voi sulonen sammu sitte siihen :) Me kysyttiin kolmannen ultrassa sukupuolta ja tyttö oli tulossa. Uskoimme siihen, mutta syntymäpäivän aamuna mulle tehtiin kattavat tutkimukset ja saksalaisittain ruotsia puhuva tohtori kysyi: "vill frun veta?" Poika siellä oli ;) Hyvää viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, eihän se ultra ihan 100% varma oli. Eliaksen kanssa käytiin 3D ultrassa ja siinä selvisi varmuudella. Olisi nytkin tarkoitus mennä muutaman viikon päästä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...