toiset lähtee toiset tulee / andra kommer andra gårRankka viikko takana, sekä iloisia että surullisia uutisia. Iloiset ensin: Meillä oli toinen ultra ja Papulla on kaikki hyvin ja hän sai sukupuolen. Elias saa pikkusiskon! Sitten ne surulliset: Eliaksen isomummo nukkui pois. Onneksi äiti sai olla mummon vierellä viimeiset päivät. Yöllä äiti heräsi ja sanoi isille että tuli tunne että mummo on kuollut. Aamulla puhelin sitten soi..


En tung vecka bakom. Både glädje och sorg. Glada nyheterna först: vi hade andra ultra och Papu hade det allt bra och vi fick höra att Elias skal få en lillasyster! Sen de sorliga: Elias gamlamomi har somnat in. Tur att mamma fick vara bredvid momi de sista dagarna. I natt vakna mamma och sa till pappa att nu fick jag känslan av att momi har dött och på morgonen ringde telefonen..

2 kommenttia

  1. Osanotto suruunne :( Tää on muuten erikoinen juttu, että moni tuttu on menettänyt sukulaisen odottaessaan omaa lasta. Taitaa olla totta tuo toiset lähtee, toiset tulee sanonta.

    Mutta iloiset onnittelut tyttölupauksesta! Teidän kissalla on muuten todella kaunis profiili, just sellainen ragdoll-ilme kuin olla pitää :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos osaanotosta sekä onnittelusta.
    Meidän Michiko on kaunistunut entisestään steriloinnin jälkeen kun turkki on kasvanut ja massaa tullut lisää.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...