valoa / ljus


Aamulla oli jo vähän joulu fiils kun eilen laitetut valot valaisi olohuoneen ja ulkona maa on valkoisena.

Det var lite julstämning på morgonen då vi vaknade. Julljusen som vi satt i går lyste upp vardagsrummet och ute täcker snön marken.

9 kommenttia

 1. Ihanat valot! Tuo raamitettu teksti tuolla ylhäällä täsmää muhun täysin. Mä en lue...katson vain kuvia ;) Tosi harvoin lehdistäkään luen mitään. Katselen pääosin kuvia :)

  VastaaPoista
 2. joo, mä en myöskään lue. En varmaan ikinä ole lukenut romaania kannesta kanteen. Tykkään kyllä kirjoista mutta kuvakirjoista ;)

  VastaaPoista
 3. :)assistenten stylar om lite!

  VastaaPoista
 4. Han är en flitig assistent. Sakerna flyttar plats hela tiden :)

  VastaaPoista
 5. Aamula?
  Jouli?
  Flis?

  Kuviasi on kiva katsella, mutta jatkuvat kirjoitusvirheet ja pilkuttomuus vaivaavat ja latistavat tunnelmaa. Petraa niissä ja blogisi on mainio!

  Pakkasterveisin Tinttaralla

  VastaaPoista
 6. Sen lukemattomuuden valitettavasti huomaa.
  Kielipoliisi Jonna

  VastaaPoista
 7. Kukin kijoittakoon omassa blogissaan niin kuin taitaa. Enemmän minua ärsyttää se, kun mediassa ammattilaiset kirjoittavat miten sattuu tai kun mainoksissa tms. julkisessa on jatkuvasti alkeellisia yhdyssanavirheitä.
  -J

  VastaaPoista
 8. Kyllä minua nolottaa omat kirjoitusvirheet. En ikinä ole oppinut kirjoittamaan tai lukemaan kunnolla, kiitos loistavan koulujärjestelmän. Minä osaan laskea ja pirtää, hoitakoot muut kirjoittamisen. Suomi ei myöskään ole minun äidinkieleni (no ei ole ruotsi juurikaan parempi. ..)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...