innoissaan / ivrig


Ei saisi innostua ennen kuin nimet on paperissa mutta asia vaikuttaa jo aika varmalta. Pää täynnä ideoita ja suunnitelmia. Me ollaan ostamassa taloa!! Pihalla on tuollainen pieni ulkosauna..


Man borde inte vara så ivrig före pappren är undertecknade men saken verkar redan ganska säker. Huvudet är fullt med planer och idéer. Vi ska köpa ett hus!! På gården finns en liten utebastu..

8 kommenttia

 1. Voi kun jänskää! todella hienoja uutisia :)

  VastaaPoista
 2. On jännää! Toisaalta tuntuu että siinä ei ole mitään järkeä. Iso remppa pienellä budjetilla, yksi pieni lapsi ja toinen tulossa, mutta on se niin ihana :)

  VastaaPoista
 3. Oih! Talokuumetta siis täälläkin :) Jos se oikea sattuu kohdalle, ei se aina katso aikaa, eikä välttämättä paikkaakaan aina kovin tarkaan. Meillä vähän sama edessä, tosin ei toista tulossa, mut jos edetään, niin tosi iso remppa edessä ja todella pienellä budjetilla.

  VastaaPoista
 4. Oi ihana pieni saunamökki :) onnea talon ostoon!

  VastaaPoista
 5. Jee kivaa! Mulla on sulle blogis yks jutska ;) Terkkuja!

  VastaaPoista
 6. Kiitos,kiitos! Eletään jänniä aikoja :)

  VastaaPoista
 7. Samaa mieltä kuin Ninni..kun se oikea tulee niin se tulee. Meillä oli melko kumma tilanne töiden sun muun suhteen aikoinaan, mutta ihastuin ja rakastuin netissä oleviin kuviin meidän talosta. Ja se oli sitä myöten selvä peli. Minuutissa puhuin miehen ympäri ja meinas polvet pettää onnesta ja autuudesta. Eikä me enää harkittu muuttoa pois paikkakunnalta/maasta.
  voi hitsi kun olen onnellinen tein puolesta!!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...