joululahjat / julklappar

Elias on ollut tosi kiltti koko vuoden ja joulupukki oli huomannut sen. Poika sai paljon kivoja lahjoja. Vaatteita, monta kirjaa, palapelejä, paljon junarataosia, lumilapion, sählymailat ja käsinukkeja. Äitikin on nähtävästi ollut aika kiltti kun pukki toi monta pakettia, mm. joulurobotteja, termari, käsisirkkeli, vatupassi ja mitta. Onkohan pukki kuullut että meillä saattaa alkaa iso remppa projekti.. Joulupukki muisti myös karvakorvia, Martha-kani sai kuivatettuja omenaviipaleita ja kissat sai kissanruohoa.

Elias har varit jätte snäll hela året och julgubben hade märkt det. Pojken fick en massa paket. Kläder, pussel, många böcker, mycket delar till tågbanan, en snöspade, innebandy klubbor och handdockor. Mamma har visst också varit snäll för julgubben hämta många paket till mig med, bla. julrobotar, termos, handcirkel, vattenpass och ett måttband. Julgubben har säkert hört att vi ska börja med ett renoverings projekt. Våra håriga vänner fick också julklappar, kaninen Martha fick torkade äppelskivor och katterna kattgräs.

6 kommenttia

 1. Oi kuinka kivoja lahjoja! nuo robotit on huippuja ;) tiedätkö yhtään mistä ne on hommattu?

  VastaaPoista
 2. Pakkauksessa taisi lukea Habitat joten varmaan Stockmannilta.

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo teidän kissat! Ja kivoja lahjoja myös.

  VastaaPoista
 4. Kissojen on ihan pakko saada osallistua kaikkeen, ihan kivaa mutta välillä vähän ärsyttävääkin. Vessaan kun ei voi mennä ilman yhtä poikaa ja kahta kissaa..

  VastaaPoista
 5. Ihastelin jarnan tavoin teidän kissoja, kerran jos monennen :D Meidän poika on nyt "tyttölässä", ikävä eikä tietoa milloin tulee takaisin, kun narttuja ei ollut kiimassa vielä :(

  Kivoja lahjuksia olette saaneet! (meille tuli muuten sama autojunarata, ne on aina toivottuja lahjoja, ja pitkäikäisiä leikeissä)

  Hyvää Uutta Vuotta! :)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut Leolle ehkä tulevasta isyydestä :)
  Me ollaan sanottu sukulaisille että me toivotaan junarataan osia, vähän törkeää ehkä mutta sitten ei tarvitse pähkäillä että mitä keksisi lahjaksi. Synttäreillä tuli ekat osat ja nyt jouluksi kolme pakettia lisää. Elias ei vielä osaa rakentaa mutta kun se aika koittaa ei ainakaan osat lopu kesken. Ja ne kestää vähän rajummatkin leikit ja jaksaa kiinnostaa vielä kouluikäisenäkin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...