musta joulu / svart julClas Ohlsonilta mustia joulukoristeita ja pari mukia, Hemtexiltä kaitaliina 4,94e. Tänään Elias sai possun joulukalenterista.
Svarta juldekorationer och muggarna från Clas Ohlson, löpare 4,95e från Hemtex. I dag fick Elias en gris från julkalendern.

6 kommenttia

 1. No nyt on matkijapossuiltava kyllä. Miksen minä nähnyt tollasia mukeja viime Clasureissullani? Tai tota Hemtexin liinaa kun mutsin kanssa vikan kerran kävin..Hienoja ovat ja löytynevät parin päivän sisällä varmaan meiltäkin :D Mukavaa viikonloppua koko poppoolle :)

  VastaaPoista
 2. Kovin muistuttaa mukien kuvio erään kotimaisen kangastalon mukeja, mutta hinta oli naurettavan vähän niin oli pakko.. Mukavaa viikonloppua myös teille!

  VastaaPoista
 3. Minäkin ihastuin heti noihin mukeihin ja koristeisiin :) Minäkään en ole (vielä) törmännyt niihin paikallisessa Ohlsonissa. Sopiiko kysyä, että paljonko mukit ja koristeet maksavat?

  Kaisa

  VastaaPoista
 4. voi olla että mukit oli jotain last season juttuja (niin kuin kaitaliinatkin) Tarkkaa hintaa en muista mutta paljoa se ei ollut, koristepaketti sekä muki suunnillen 1-2e kpl

  VastaaPoista
 5. Ihanaa että nykyään tehdään mustiakin joulukoristeita, eikä vain niitä ainaisia punaista, kultaista, hopeaa! Pitäisiköhän itsekin käydä tsekkaamassa meidän Ohlson? :)

  VastaaPoista
 6. Siellä on paljon erillaisia mustia joulukoristeita, joulupalloja ja joulukuusen mattoja. Ja sieltä löytyy myös muita ihan tavallisia juttuja mustana, esim. keittiövälneitä, pyykinkuivaustelineitä ja WC harjoja. Oih ihanat ruotsalaiset..

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...