mahtuuko? / ryms det?
Nykyinen järjestys / Nuvarande ordning
Ehdotus 1 / Exempel 1

Ehdotus 2 / Exempel 2
Meillä on ihan tyhmä makuuhuone.  Siis se on liian pieni, tai oikeastaan niitä pitäisi olla yhden sijaan kaksi.  Se on 10 neliö ja kohta siellä pitäisi nukkua 4 henkilöä.

Meidän taloprojekti ei etene virastojen vitkuttelun takia ja optimistinen muuttopäivä olisi puolenvuoden kuluttua. Ei kuitenkaan jakseta muuttaa siksi aikaa isompaan joten tänne on mahduttava.

Meidän makkariin on kaksi sisäänkäyntiä, yksi liukuovi ja toinen tavallinen ovi.  Se tavallinen on ihan turha ja makuhuoneen nurkkaan jää tyhmää hukkatilaa, jossa on nyt lipasto. Suunniteltiin Eliaksen kummitädin kanssa että rakennetaan siihen koloon Eliakselle sänky. Siitä tulisi 60x110cm  (pinnasänky on 60x120) joten poika mahtuisi kyllä siihen nukkumaan. Papu perii Eliaksen pinnasängyn ja saa nukkua siinä meidän sängynssä kiinni. Nämä on tämän hetkiset suunnitelmat, saa nähdä miten siinä sitten käy..

Kätevää tehdä pohjakuva niin ei tarvitse oikeasti siirrellä huonekaluja edestakaisin..geek..
Vi har riktigt idiotiskt sovrum. De är alldeles för litet, eller egentligen har vi ett sovrum för lite. Det är 10 kvadrat och snart borde där sova 4 personer. 
Vårt husprojekt framskrider inte pga att skattebyrån sölar. Optimistisk flyttdag är om ett halvår. Vi orkar inte flytta till större för den tiden så vi måst alla rymmas hit. 
Det är två ingångar till vårt sovrum, en skjutdörr och en vanlig dörr. Den vanliga är onödig och vi använder den inte, så där blir en tokig knut som inte har någon funktion. Nu har vi en byrå där. Vi planera med Elias godmor att bygga en säng till Elias där i knuten. Den skulle bli 60x110cm (spjälsängen är 60x120) så han skulle nog rymmas och sova där. Papu ärver Elias spjälsäng och får sova i den så att den är fast i vår säng. Detta är planen för tillfälle, får se sedan hur det blir..


Lämpligt att göra en bottenplan så behöver man inte flytta på möblerna fram och till baka..geek..

2 kommenttia

  1. Itse tykkään vaihtoehto kakkosesta. Pinniksen vieressä on tilaa eli mini-ihmisen saa sänkyyn helpommin ja sängystä pois. Ei tartte teidän sängyn kautta kiipeillä!Tai jalkopäädyn kautta laittaa. Tosin tehän olette pitkiä molemmat eli senkään suhteen ei varmaan ongelmaa.
    Toivottavasti taloprojektinne sais nyt kevään tullen tuulta purjeisiin, meneehän se ½vuotta kyl nopeasti.

    VastaaPoista
  2. Kakkonen vois olla ihan toimiva. Mies vaan ei tykkää nukkua seinää vasten.

    Turhauttavaa vaan odottaa.. jos se ois toteutunut silloin heti kun ajatus sen ostosta syntyi niin remonttia oltais tehty jo uutama kuukausi ja kohta olisi jo muuttovalmis :/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...