pink
Meiltä ei pinkkiä löydy, ei vaatteissa eikä sisustuksessa. Jos ennustukset pitää paikkansa ja Papu on tyttö niin veikkaan että meillekin ilmestyy pinkkejä juttuja.
Jostain syystä tyttövauvojen pukeutuminen herättää äideissä voimakkaita mielipiteitä. Toiset pukee super tyttömäisesti, pelkkää vaaleanpunaista ja röyhelöä, toiset haluaa ehdottomasti sukupuolineutraaleja vaatteita. Meillä kuljetaan varmaan jotain keskitietä. Isin mielestä tytön pitää näyttää tytöltä, mutta kyllä hän "joutuu" käyttämään myös Eliaksen vanhoja vaatteita. Tietenkin vanhempien tyyli näkyy lasten pukeutumisessa, ja niin pitää ollakin. Jokainen tehköön tyylillään. Korvakoruja en kyllä suostu pienelle vauvalle laittamaan vain sen takia että näyttäisi enemmän tytöltä.

Nämä pinkit jutut voisin kelpuuttaa kotiimme.
1. LuckyBoySunday- Bobby tyyny
2. Donna Wilson - Pierre pehmolelu
3. Ferm Living - Remix lautasliina
4. Marimekko - Jenni Tuominen - Pikku Jätski keittiönpyyke
5. Isak - Nova Down tapetti
6. Camilla Lundsten - Cat Fun juliste
Pink är en färg som inte finns hos oss, inte i kläder eller i inredningen. Om tecknen stämmer är Papu en flicka och då kommer det säkert att dyka upp ljusröda saker  hos oss. 
Av någon orsak väcker flickbarns klädsel kraftiga åsikter hos mammor. Någon vill ha sin baby i super flickiga kläder, bara rosa och spets, andra skall bara ha köns neutrala kläder. Vi kommer nog ha någonting mitt i mellan. Pappa tycker att en flicka ska se ut som en flicka, men hon "hamnar" nog använda en del Elias gamla kläder. Det är klart att föräldrarnas stil och smak syns i barnens klädsel, men så skall det ju vara.  Men örhängen vägrar jag sätta på en liten baby bara för att hon ska se flickigare ut. 


De här rosa sakerna skulle jag kuna ta hem till oss.
1. LuckyBoySunday- Bobby dyna
2. Donna Wilson - Pierre kramdjur
3. Ferm Living - Remix servett
4. Marimekko - Jenni Tuominen - Pikku Jätski kökshandduk
5. Isak - Nova Down tapet
6. Camilla Lundsten - Cat Fun affisch2 kommenttia

  1. Ja mikähän siinäkin on, että jos pojan pukee harmaaseen, ruskeaan, punaiseen, oranssiin ja mustavalkoiseen niin se on tyylikästä, tytölle kun lykkäät samat varusteet niin jo kommentoidaan, että synkästipä puet lapsesi ja onpa sillä mustavalkoinen elämä. :D

    VastaaPoista
  2. Joo, olen kyllä saanut kuulla Eliaksenkin kohdalla että lasta ei saisi pukea mustaan..

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...