vaunut / vagn

Easywalker Duo
Mountain BuggY Duo

Silloin raskauden alku aikoina ajattelin olla hyvissä ajoin liikkeellä ja hankkia (tai ainakin tutustua) uudet vaunut. No toisin kävi. Nyt huomasin että loppu häämöttää eikä me olla käyty vaunuja vielä katsomassa. Jos kaupasta ei löydy juuri sitä oikeeta väriä niin toimitusaika on 4-8 viikkoa, 8 viikon jälkeen raskauslaskuri näyttää jo viikkoa 38!! Olen päättänyt että haluan sellaiset jossa lapset on vierekkäin (joo, ei ehkä niin kätevät liikkua keskustassa mutta toivonmukaan me muutetaan kohta pois). Kummallakin olisi hyvä olla oma kuomu ja sen lisäksi haluan että Elias voi istua katse menosuuntaan ja Papulle saa oman kopan kasvot minuun päin. Renkaiden tulisi olla mahdollisimman isot (tosi monessa on mini kokoiset eturenkaat).
Näitä kahta olen nyt miettinyt, Easywalker Duo tai Mountain Buggy Duo.  Jos on kokemuksia kyseisistä menopeleistä (tai muista tuplavaunuista) kerro mielellään. Huomenna mennään kokeilemaan niitä..

Då i början av graviditeten tänkte jag vara ute i god tid och skaffa en ny vagn (eller iaf bekantta mig med syskonvagnar). Men så gick de ju inte. Nu märkte jag att tiden börjar ta slut och vi har inte varit och se på en ända vagn. Om de inte har rätt färg i butiken kan leveranstiden vara från 4-8 veckor.. och om 8 veckor står det graviditetsvecka 38 på kalendern!! Jag har bestämt mig över att jag vill ha en vagn där barnen är bredvid varandra (ja, de är inte så smidiga i centrum men förhoppningsvis flyttar vi bort snart). De skulle vara bra att båda barnen hade var sin sufflett. Sen vill jag att Elias kan sitta och titta framåt medan Papu har en liggdel mot mig. Hjulen får vara så stora som möjligt (många modeller har pytte små framhjul).


Jag har funderat mellan de här två, Easywalker Duo eller Mountain Buggy Duo. Om du har erfarenhet av dem (eller annan syskonvagn) berätta gärna. I morgon ska vi gå och pröva dem..P.S. Meillä on kohta myynnissä reilu vuoden käytössä olleet, valkoiset Crescent Classic yhdistelmävaunut. Lisätietoja ramsamsaa@gmail.com

P.S. Vi har snart en lite på ett år gammal Crescent Classic kombivagn till salu.
Mer information ramsamsaa@gmail.com

4 kommenttia

 1. Vi tycks hålla på med helt samma saker =) Vart ska ni gå och se på dem?

  VastaaPoista
 2. I Vaunuaitta på Drumsö har de båda så tänkte gå dit i morgon.

  VastaaPoista
 3. Meillä on MountainBuggy Duot ja todella tyytyväinen olen. Vauvalle oli alkuun erillinen koppa, jonka sai naamatyöntäjään päin. Koppa on varsin pieni, mutta niin oli meidän poikakin. Hän mahtui koppaan n. 7 kuukautta. Toukokuusta asti koppa on ollut varastossa.
  Kulkevat hyvin jopa tässä hirmuisessa lumessa ja todella kevyet työntää.

  Miinuspuolina sanoisin, että erilliset kuomut olisi hyvä olla.
  Esim. koppaa käytettäessä, ei yhtenäistä kuomua oikein voinut käyttää.
  Tämä onkin uusimpiin malleihin jo korjattu.
  Ja vähän ovat suojattomat, tuuli käy välillä kovasti, kun asumme täällä meren rannalla. Jousitus ei ole mikään loistava, mutta tulee sen kanssa toimeen.

  Voisin kyllä samat ostaa uudelleenkin, sen verran tyytyväinen olen ollut.
  Lapset ovat nyt 2v5kk ja 1v3kk, rattaat edelleen käytössä päivittäin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos!
  Käytiin noita eilen vartailemassa ja mitään merkittävää eroa niissä ei oo. (hinta ainoastaan, easywalkerit on 200e halvemmat) Eihän noi mitään tilaihmeitä ole. Varsinkin se vaunukoppa on pieni, Elias oli tosi piktä vauva eikä olis kovin pitkään mahtunut siihen.

  Mountain buggyt tuntui vähän jämäkämmiltä ja ne kestää enemmän painoa, Easywalkereissa oli vähän tilavammat istuimet ja selkänojan säätö oli kätevämpi.
  Mutta jommankumman noista haluan. Näissä malleissa saa vanhemmankin lapsen makuuasentoon nukkumaan, toisin kun sellaisissa jotka on peräkkäin.
  Pitää käydä vielä uudestaan kokeilemassa että miten ne mahtuu autoon.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...