reveal your kitchen


  Tiskit odottaa kiskikoneeseen pääsyä / Disken väntar på att komma i diskmaskinen


Ostoslista ja 15 vuotta vanha Artekin esite joka yhtä hyvin voisi olla tätäpäivää. 
Inköpslista och en 15 år  gammal Artek broschyr som ser rätt modern ut.


Pöytä on hieman kulunut Eliaksen jäljiltä / Bordet är lite slitet efter Elias

Kanavia on kiva vaihtaa.. Me ollaan kerätty kaikki Eliaksen saamat kortit kansioon. Poika tykkää katsella niitä.
Det är roligt att byta kanal..Vi har samlat alla kort som Elias har fått i en mapp, han tycket jätte mycket om att titta på dem. 


 Äitikin jättää tavaroitaan minne sattuu.. / Mamma lämnar också sina saker var som helst..Tuijariikka blogissa oli 'reveal your kitchen' haaste. Keittiö oli kuvattu juuri sellaisena kun se on. Päätin tehdä saman, sillä kerrankin meidän keittiö oli aika siisti ;) Meidän keittiö on tällainen tylsä vuokraasunnon keittiö, mutta toimiva ja asunnon kokoon nähden iso.
Jos keittiö oli suht siisti niin olohuoneessa on toinen meininki.  Lapsiperheessä on hyväksyttävä se että lelut on jokapaikassa. Ei niiden tarkoitus ole olla siististi hyllyllä, pitäähän niillä leikkiä..


Tuijariikkas blogg hade ett 'reveal your kitchen' inlägg. Fota köket sådant som det råkar vara. Jag gjorde samma, för en gångs skull var nämligen vårt kök ganska städigt ;) Vårt kök är ett tråkigt hyreslägenhets kök, men det är funktionellt och ganska stort. 
Om köket var i ordning kan man inte säga samma om vardagsrummet. I barnfamiljer måste man acceptera att leksakerna är över allt. Deras uppgift är inte att vara prydligt på hyllan, man måste ju leka med dem..

6 kommenttia

 1. Kauniita yksityiskohtia! Ihanaa kun teillä on tuollainen astiakaappi, johon stiat saa esille! Minäkin haaveilen sellaisesta, niin niistä olisi iloa silloinkin kun ne eivät ole käytössä.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat!!! Kaunis, värikäs ja persoonallinen ote teitin keittiössä....

  VastaaPoista
 3. Loistava idea laittaa kortit kansioon!

  VastaaPoista
 4. Hei sinulla on oikein mukava ja kaunis blogi! Aloin tässä suht vasta seurajaksi. Teidän Eliaksen syöttötuoli on tosi kiva! Teen kyllä kans tällaisen keittiö "paljastuksen" -myös siksi sinulle muuten jotain blogissani :)

  VastaaPoista
 5. Voin kertoa että yleensä keittiö ei ole noin siist ;) Kokoajan niin paljon juttuja tekeillä niin keittiönpöydällä maalataan, ommellaan, askarrellaan jne.. ja jälki on sen mukaista.

  Minun äiti oli kerännyt minun kaikki kortit kansioon ja tykkäsin itse katsella niitä lapsena ja keksiä kuvista tarinoita. Nyt teen Eliakselle saman.

  VastaaPoista
 6. Tuo kukallinen peltirasia <3 Se on täsmälleen samanlainen kuin mummoni mökillä ollessani pieni. Voi kuinka monta kertaa olenkaan harmitellut, että mökki on myyty ja tavarat hävitetty suurimmalta osin :/
  Olen lueskellut blogiasi jonkun aikaa, ja nyt on käynnissä tehoselaus taaksepäin. Ihan blogi ja paljon kauniita ideoita :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...