sairaslomalla / sjukledigÄiti on Papun temppujen takia "sairaslomalla" ja mummi on ollut päivisin täällää apuna Eliaksen viihdyttämisessä. Mummi toi kasan käsityölehtiä ja pussillisen jämälankoja. Niin paljon kaikkea kivaa mitä voisi tehdä jos olisi aikaa ja taitoa. Nyt opettelen virkkaamaan isoäidinneliöitä ja teen pinnasänkyyn päiväpeiton. Eka harjoituskappale meni vähän mönkään.. Laskin että jos teen kaksi ruutua päivässä ehdin saada sen valmiiksi ennen laskettua aikaa.
Suuri Käsityö lehdessä on kiva kangasnutun ohje. Nuttu on tarkoitettu lähetettäväksi Etiopian vauvoille. Nyt kaikki ompelemaan hyvän asian puolesta. Ajattelin tehdä Papulle yhden ja toisen lähettää maailmalle.

Papu bökar så mycket att mamma är "sjukledig", så mummi har varigt här på dagarna och hjälpt till att underhålla Elias. Mummi hämta en hög med handarbetstidningar och en kass med garnstumpar. Så mycket fina saker man kunde göra om man skulle vara skicklig och hade tid. Jag tänker lära mig virka mormorsrutor och göra en filt till spjälsängen. Den första rutan blev inte riktigt som de ska.. Jag räkna att om jag gör två rutor till dagen hinner filten bli färdig tills beräknade dagen.
I Suuri Käsityö tidningen fanns mönster på en fin baby skjorta. Det är meningen att skicka dem till de nyfödda i Etiopien. Nu kan ni alla sy för en gott ändamål. Jag tänkte sy en till Papu och skicka iväg en.kuva / bild : Suuri Käsityö


2 kommenttia

  1. Meidän esikoisen työnimike oli Papu. Nyt vuosi ja 3kk syntymästä kutsumme esikoistamme edelleen Papuksi :)

    Olen myös aloittanut isoäidin neliöistä vauvapeittoa, mutta aina se projketi jää tauolle. Nyt teen varrasvirkkauksella uutta vauvavilttiä. Mukavaa puuhaa :) ihana blogi!

    VastaaPoista
  2. Eliaksella ei ollut mitään työnimeä :( Minusta tuntuu että tuo Papu jää vielä syntymän jälkeenkin, on jo niin tottunut kutsumaan häntä Papuksi.

    Noista neliöistä saa kyllä hyvän ikuisuusprojektin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...