uutisia / nyheter


Eliaksella oli myös asiaa / Elias hade också något att säga


Arvatkaas mitä?! Äitiä ja Eliasta haastateltiin eilen TV uutisissa. Ihan niin kuin normaalina tiistai aamuna lähdettiin perhekahvilaan. Tuollaiseen paikkaan kun lähtee pienellä kiireellä ei tule mieleen että joutuisi telkkariin. Vähän silleen come as you are meiningillä. Olin sentään laittanut puhtaan paidan ja harjannut hiukset ;)

Vet ni vad?! Mamma och Elias blev i går intervjuade till TV nyheterna. Som en vanlig  tisdag morgon for vi iväg till familjecafé. När man far till ett sådant ställe tänker man inte riktigt på hur man ser ut. Come as you are.. Jag hade som tur satt en ren skjorta på mig och borstat håret ;)Katsokaa 11min kohdalla :)  / Titta vid 11min  :)

4 kommenttia

 1. Julkkikset! Elias on niin söpö kun seuraa tarkkaavaisena haastattelua :)

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, siellähän olitte. Hassua, että näytit ihan erilaiselta kuin olin ajatellut. Tai siis en mä nyt sitä tietoisesti ole pohdiskellut. Mutta olit kuviteltua vaaleampi, lyhyempi ja nuorempi(?).

  VastaaPoista
 3. Aika kauan mietin haluanko tuon tänne laittaa, kun en oikeen itseäni halunut täällä esitellä..
  Jännä juttu miten lukkoon voi mennä kun naaman eteen tulee kamera ja mikki, pää lyö tyhjää ja sanat häviää..

  Aikuistumassa: Tiedän ton tunteen. Jos on vaikka jotain työ juttuja hoitanut ihmisen kanssa vain puhelimitse ja sähköpostilla ja sitten kun näkee livenä niin ei vastaa yhtään mielikuvaa.
  Ehkä telkkari lyhentää ja nuorentaa ;) (olen aika pitkä ja en enään niin nuori)

  VastaaPoista
 4. Jännää, minusta olet juuri sen näköinen, millaiseksi olenkin sinut kuvitellut :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...