39+0


Viikko jäljellä. Alkaa olla aika levoton olo. Kohta meillä ei ole enään mitään siivottavaa. Kaapit järkätty, kaikki mitä vaan voi laittaa pesukoneessa on pesty (viltit, päiväpeitto, päytäliinat, verhot, tuolinpäälliset..), roskiskaappi pesty, kaappien ovet pyyhitty. Vielä olisi ikkunanpesu ja maton kuuraaminen jäljellä ja joku pieni maalausprojekti.

ja minulla on uusi tumma tukka..En vecka kvar. Jag börjar bli lite rastlös. Snart är här inget kvar att städa. Skåpen är ordnade, allt som går att sätta i tvättmaskinen är tvättat (filtar, sängöverkast, borddukar, gardiner, stolklädsel..), roskisskåpet är tvättat och alla skåpdörrar putsade. Ännu är det kvar att tvätta fönstren och skura mattan och ett litet målan projekt. 


och jag har nytt mörkt hår..
.

7 kommenttia

 1. Voi jännää!
  Eikä mene varmaan viikkoakaan, näyttäis neiti laskeutuneen jo aika hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Jännää on!
  Näin kävi viimeksikin, ensin tosi paljon supistuksia ja pelättiin että syntyy liian aikaisin sitten loppupuolella supistukset lakkasi ja meni vielä 9 päivää yli. Nyt sama juttu.. Alhaalla se on köllötellyt jo pari kuukautta ja pääkin on ollut kiinnittynyt jo kauan, ei vaan halua vielä tulla :)

  VastaaPoista
 3. tsemppiä viime metreille!

  VastaaPoista
 4. Tunnistan niin tuon viime metrien siivousintoilun :-). Kliseisesti odottavan aika on pitkä.

  Onnenpotku tulevaan koitokseen ja voimia.

  VastaaPoista
 5. Ihana, kaunis vatsa! Ja mahtavaa - teillä on h-hetki ihan justiinsa!

  VastaaPoista
 6. Toisaalta vähän haikeaa luopua tuosta vatsasta, voihan se olla että tämä on viimeinen kerta kun olen raskaana..tai sitten ei :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...