EjjonTänään on se päivä jota 9 kuukautta ollaan odotettu. Se päivä jota kaikki kyselee. Se päivä jolloin meitä piti olla yksi enemmän. No eihän se ihan niin mennyt. Tuo on niin maaginen tuo laskettu päivä, vaikka harva lapsi varmaan syntyy juuri silloin. Ensin se tuntuu niin kaukaiselta päivältä, sitten tuntuu että se ei ikinä tule ja sitten mennäänkin sen yli..
Pöllö sai uuden kaverin. Näyttää vähän ketulta mutta Elias huudahti kyllä heti että -Ejjon!! (= leijona, ruotsiksi lejon) ja pitihän se saada mukaan nukkumaan.

I dag är det den dagen som vi har väntat på i 9 månader. Den dagen som alla frågar efter. Den dagen son vi skulle vara en mera. No, nu gick det ju inte så. Det är något magiskt med beräknade dagen, fast få barn föds just då. Först känns det att dagen är långt i framtiden, sen känns det att den aldrig kommer och sen går det över den dagen..
Ugglan fick en ny kompis. Fast den ser lite ut som en räv så ropa Elias genast -Ejjon!! (=lejon) och han ville förstås ha den med sig och sova.

6 kommenttia

 1. ejjonet är jättefint!
  hoppas sista dagarna före förlossning blir bra!
  S

  VastaaPoista
 2. No mutta pian, pian se tapahtuu! Ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Ihana eijjon ;) ja tsempit loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 4. I H A N A eijjon ja ihana poika!! Oi ja se maaginen päivä, on kohta ohi...tsemppiä tulevaan!! :)

  VastaaPoista
 5. Ei tullut Papu laskettunapäivänä.. Elias meni 9 päivää yli joten eiköhän tässä vielä tovi mene :/

  VastaaPoista
 6. ihana ejjon!!! olisi meidänkin pieni poika niin mielissään tuosta, kun itseään kutsuu leijonaksi<3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...