no kun halvalla saa.. / för att det var billigt..Kauppareissulla pisti silmään Lego-leulaatikko. Se oli alessa ja maksoi vain kympin.
HobbyHallista löytyi iso villamatto hintaan 26e, ei paha.
Meidän talöyhtiön kellarissa on kirppishuone. Sinne saa viedä ehjää tavaraa ja vaatteita joita ei itse enään tarvitse. Tosi hyvä idea! Olen vienyt sinne aika paljon tavaroita ja kaikki on mennyt "kaupaksi"(niistä ei siis saa maksua, vaan se saa ottaa joka tarvitsee). Tänään vietiin vähän vaatteita sinne ja joku oli jättänyt 4 vanhaa Iittalan Kastehelmi kahvikuppia. Ne lähti meidän mukaan, ja ihan ilmaiseksi!

Jag var och handla mat och råka se en Lego-leksakslåda på rea. Den kostade bara 10e. 
Från Hobby Hall hittade jag en stor matta i ull för 26e, int så illa.
I källaren i vårt husbolag finns ett loppisrum. Dit får man föra hela saker och kläder man inte mer har användning för. Jätte bra idé! Vi har fört en hel del och allt har gått till salu (man får inte betalt av sakerna utan den som behöver får ta) I dag förde vi lite kläder dit och någon hade lämnat 4 gamla Iittalas Kastehelmi kaffekoppar där. De kom med hem till oss, och alldeles gratis!

7 kommenttia

 1. Melkonen mäihä kävi ;) Hyvä!

  VastaaPoista
 2. Hyviä löytöjä olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 3. Minäki olen ehotellu että tässä meidänki talossa oes joku paikka mihin sais tarpeettomat jättää. Assuu senverran paljon vanhempaa populaa että saattas löytyä vaikka mitä vänkää ;) Ihanat löydöt teit :)

  VastaaPoista
 4. Ooo! Aika hyvä päivä! Varsinkin noista kupeista oon vähä vihreä ;)

  VastaaPoista
 5. Kirppishuone on kyllä tosi hyvä, muuten varmaan suurin osa siellä olevista tavaroista menisi suoraan roskiin.Kaikki ei ehkä jaksa mennä kirpparille niitä myymään tai kärrätä kierrätyskeskuksiin.
  Toi oli kyllä eka kerta kun löysin sieltä jotain mitä kannatti ottaa, mutta onpahan omasta rojusta päässyt eroon :)

  VastaaPoista
 6. Hieno matto ja kupit aika löytö :)
  t:Heli

  VastaaPoista
 7. Vau mitä löytöjä olet tehnyt :) Tuollainen kirppishuone pitäisi olla jokaisessa kerrostalossa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...