puuhaa / syssel

Meidän aamupäivä.
Vår förmiddag..

5 kommenttia

 1. Mitä ihanaa sinä ompelet?
  Teillä alkaa päivät käymään vähiin. Jännää!
  Minkä verran teidän lapsille tulee ikäeroa?

  VastaaPoista
 2. Ooh! ihania kangaspaloja. Ja ihanaa myös se että lapsi pääsee mukaan puuhaamaan äidin kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Johanna: Leijona siinä on syntymässä :)
  Elias täyttää kohta puolitoista vuotta, joten sen verran tulee ikäeroa. Toisten mielestä ihan hullua hankkia lapset niin lähekkäin ja toisten mielestä on ihanaa kun ovat aika saman ikäisiä..

  amf8: pakkohan lapsen on saada osallistua, ei muuten voisi itse mitään tehdä. Se vain yleensä kestää vähän kauemmin kun on pieni apuri mukana.
  Pestiin muutama päivä sitten ikkunat ja poika oli niin innoissaan kun sai pyyhkiä lastalla ja läträtä pesuvettä. Tuplasti meni aikaa ja lopputulos ei välttämättä ihan priimaa, mutta hauskaa oli :)

  VastaaPoista
 4. Olen jo muutaman vuoden toivonut uutta ompelukonetta joulu/synttärilahjaksi. Vanha kone on Ikean-romu, joka pistää työsuhteen poikki ensimmäisten parin cm ompeluiden jälkeen. Ehkä tänä vuonna osaan olla tarpeeksi kiltti?! :)
  Meille tulee ikäeroa 1v7kk. Myös minusta on kiva saada lapset näin lähekkäin. Vaikka alku varmasti on aika raskas. Mutta kaikesta selviää :)

  Tämä sun blogi on kyllä ihana!

  VastaaPoista
 5. hanna, musta sulla on aivan mahtava asenne. Tosi monesti aikuisilla tuntuu olevan asioiden kanssa niin kiire ettei lapsi ehdi omalla tahdillaan mukaan ollenkaan. Välillä sitä pitää itselleenkin muistuttaa että eihän tässä ole oikeasti kiire mihinkään, ei ole mitään syytä miksi pitäis saada tehtyä super hyper nopeasti joku asia :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...