sohva / soffa

Jahkailujen ja pähkäilyjen jälkeen meillä on vihdoinkin uusi sohva. Nahkaista ei haluttu, valkoinen olisi ollut kiva mutta ehkä ei lapsiperheessä, jos se taas on liian tumma siinä näkyy kaikki kissankarvat.  Päädyttiin Ikean Karlstadin. Se on ihan kivan näköinen, ei liia iso, päälliset voi pestä tai vaihtaa jos sattuu vahinko, sopivan hintainen ja tuossa värissä kissankarvatkaan ei näy. Eli meille juuri nyt sopiva.

Efter många funderingar har vi äntligen en ny soffa. En i läder ville vi inte ha, en vit skulle ha varit snygg men kanske inte så lämplig i barnfamilj och i en mörk syns alla katthåren. Vi beslöt oss för Ikeas Karlstad. Den ser riktigt bra ut, är inte för stor, tygen går att tvätta eller byta till nya om de blir smutsiga, lagom pris och i den färgen syns inte katthåren. Alltså precis passlig för oss just nu. 

7 kommenttia

 1. Uusi lukija ilmottautuu mukaan! :)
  Kaunis sohva, tuollainen sopisi meidän kotiin.

  VastaaPoista
 2. Hieno sohva!
  Just tuo mulla on itelläkin ollu toivelistalla :D

  VastaaPoista
 3. Minä olen myös pyörinyt sohvien maailmassa viime aikoina. Tuo nykyinen on liian iso tähän uuteen olkkariin, hallitsee liikaa tilaa. Olen katsellut kaikenlaisia vintage-sohvia koska uusista ei muka tunnu löytyvän riittävän sielukkaita... Tuo Karlstad vaikuttaisi kuitenkin mukavan ajattomalta! Pitääpä perehtyä sen värivaihtoehtoihin :-)

  VastaaPoista
 4. Ett bra val tycker jag. Den är stilig!

  VastaaPoista
 5. Nanna, kiva kun löysit meidät!

  Aika näyttää kuinka hyvin se kestää. Uskon että hinta laatusuhde on aika hyvä, tosin tyynyt saattaa kyllä lytistyä aika pian.

  Tiger: Den är absolut stiligast i sin prisklass :)

  VastaaPoista
 6. Ompas kivannäköinen sohva :)

  VastaaPoista
 7. Eksyin blogiisi kun etsin meille sohvaa. Kriteerit on pitkälti samat, joita kuvailit :) Mikä kangasvaihtoehto tuossa teidän sohvassa on? Onko kissat terottaneet kynsiään sohvaan ja miten kangas on kestänyt? Meillä on uusi sohva etsinnässä juuri kissojen takia, kun edellisen kangas oli sellainen, että langanpätkiä alko heti hapsottaa kun kissa siihen koski :(

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...