ehkä jonain päivänä / kanske någon dag

 pihalla olisi oma verstas / en egen verkstad på gården


sauna / bastu
lautalattia / plankgolv


näin kevään ekat perhoset / jag såg vårens första fjärilarVieläkään ei ole nimet paperissa mutta aika varmalta jo näyttää tämä meidän talo projekti. Tänään käytiin siellä taas ihmettelemässä. Kevät paljastaa istutukset, kasvimaan, marjapensaat ja hedelmäpuut. Sisällä suunniteltiin uutta huonejakoa, mitkä seinät kaadetaan ja minne uusi kylpyhuone rakennetaan. Muovimaton alta paljastui lautalattia. Ehkä vielä jonain päivänä päästään muuttamaan..

Inga papper är underskrivna ännu men det börjar se ganska säkert ut med vårt hus projekt. 
I dag gick vi där igen och undrade. Våren avslöjar planteringarna, grönsakslandet, bärbuskarna och fruktträden som finns på gården. Inne planerade vi nya rumsindelningen, vilka väggar som ska fällas och vart badrummet skall byggas. Under plastmattan fanns ett plankgolv. Kanske vi någon dag kan flytta dit..

7 kommenttia

 1. Niin ihastuttavia yksityiskohtia ja huonekaluja ja tunnelmaa, niin minun makuuni!!

  Onnea teille tulevaan!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut minultakin :)

  Ja myöhästyneet onnittelut synttäreiden johdosta! Mä olen ollut kirjaimellisesti pihalla ja jäänyt osa postauksista huomaamatta (noloa)..

  VastaaPoista
 3. Lautalattia ja Oran keltainen rullaverho :) -avot! Hipsu tykkää!

  VastaaPoista
 4. Vilka skatter där finns färdigt, inte helt fel!!

  VastaaPoista
 5. Ei voi olla totta miten näyttää hyvältä, toivon todella että tuo kaikki on vielä teidän...upeita tapetteja, naulakkoa, seinäkaappia...Pidän peukkuja!!

  VastaaPoista
 6. Omaiset on vienyt sieltä ne tavarat jotk halusivat ja ne mitkä on jäljellä jää meille, myös vaestaan työkalut!! Huonekaluentisöinti-minäni on iloinen :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...