kumpparit / stövlar
Olipa vaikea löytää Eliakselle kivat kumpparit. On vaan tyttöjen ja poikien saappaita, heloo kittyä ja hämähäkkimiestä, sinisiä ja punaisia. Halusin sellaiset jotka myöhemmin kävisi myös pikkusiskolle. Keltaiset Nokian kontio junior saappaat oli hakusessa mutta niitä ei löytynyt mistään. Etola pelasti, sieltä löytyi sopivat vaaleanvihreät Tretornit.

Vad svårt det var att hitta stövlar åt Elias. Det finns bara pojk och flick stövlar, heloo kitty eller spiderman, röda eller blå. Jag ville ha ett par som sen senare går åt lillasyster. Gula Nokia kontio junoior var jag ute efter men sådana fanns ingenstans, så det blev ett par riktigt fina ljusgröna Tretorn i stället.

7 kommenttia

 1. Meilä päin Prismassa oli noita keltaisia, katselin viel et eiks meil kukaan muka tarttis :)

  VastaaPoista
 2. joo, siellä näin niitä itsekin mutta ne tais alkaa koosta 28 ja se on liian iso. Sanoivat että ei niitä tehdä pienempiä mutta Nokian mukaan niitä pitäisi olla koosta 21 lähtien :/

  VastaaPoista
 3. Onpas kauniin vihreän sävyiset!

  VastaaPoista
 4. Meillä oli samanmoinen ongelma hetki sitten, kunnes löydettiin huutiksesta 5e:lla Polarn o Pyretin mustat, joissa erivärisiä raitoja :) Nätin vihreät ovat E:n kalossit :)

  VastaaPoista
 5. Så fina, och grattis till lillasyster!

  VastaaPoista
 6. Tosi söpöt kumpparit! Minua henkilökohtaisesti vain suututtaa tuo nykyinen tapa tehdä noita saappaita.. tuo yläreuna on kanttaamaton, ja siksi se sisäpuolen kangas lähtee muutaman käyttökerran jälkeen rullautumaan irti. ;(

  Ja useimmissa saappaissa materiali on sen verran haurasta, että viimeistään syksyllä saumat halkeilee niin että varpaat mahtuvat nauramaan sieltä saumavälistä.

  Toivottavasti Tretornit ovat laadukkaammat!!

  VastaaPoista
 7. Tiina: Toivottavasti kestävät. Meillä ei oikein ole vielä mitään kokemuksia lasten saappaiden kestävyydestä. Viime kesänä Eliaksella oli 30 vuotta vanhat Nokiat jotka oli kuin uudet. Ei ollut vuodet haurastuttaneet niitä yhtään.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...