vappuaatto / valborgsafton


Lapsiperheen vappujuhlat on ohi siinävaiheessa kun muut vasta aloittelevat hulinoinnin.

Valborgsfirande hos en barnfamilj är redan slut då andras fester först börjar. 

5 kommenttia

 1. Jätänpä näin vappuaattoillan ratoksi merkkiä, kun eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi. Piti samantien kahlata pari kuukautta taaksepäin, kun mulla on samanikäiset lapset kun sulla, ja muuutenkin blogi tempaisee mukaansa! Tosin mulla esikoinen on tyttö, ja kuopuksen syntymäpäivä on huhtikuussa vain korjatun iän mukaan, hän syntyi helmikuun alussa 2 kk ennenaikaisena 1,5-kiloisena. Kyllä siis taas kolahti tuo Hannele Huovin runo! Mutta kylläpä sullakin on ollut toisella tavalla kiireinen tyttö, huh!

  Tuo teidän vappumeininki näyttää varsin tutulta :D!

  VastaaPoista
 2. Hih, minäkin järkkäsin eilen lapsiperheen vappupäivälliset, meteli oli melkoinen, samoin juhlien jälkeinen sotku. Ja ne juhlat päättyivät puoli puoli seitsemältä.

  VastaaPoista
 3. Ihana meininki! Ja noi pyöreät aurinkolasit.. Katottiin eilen nuija ja tosinuija ja muisteltiin juurikin tuota lasimuotia.. so this season näköjään!

  VastaaPoista
 4. Näin on. Meillä "virallinen" osuus oli ohi klo 15 :)

  VastaaPoista
 5. Sara: Kiva että tykkäsit blogista:) Teidän tapauksessa Huovin runo sopii todella, 1,5kg, miten voi olla niin pikkuinen!!? Tuntuu että meidän neiti oli jo niin pieni että ei häneen melkein uskaltanut koskea, vaikka oli synyessään iso.

  Hipsu: meno oli valillä aika villiä :) Meidän lasten serkku/pikkuserkku laumaan on neljässä vuodessa syntynyt 7 lasta, onhan se kiva että on ikäistään seuraa.

  Outi: Ysäri tekee comebackia!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...