adventures

Adventures -  Shawn Hileman
kuva / bild :Urban Outfitters

I want to have adventures with you.
 Because it´s not one without you.

Tasan viisi vuotta sitten tapasin meidän isin (tai isi väittää että ollaan tavattu ennen sitä mutta minä en kyllä sitä muista). Aikamoisia seikkailuja nämä vuodet on ollut ja lisää seikkailuja on edessäpäin. Silloin joskus asetin itselleni tavoitteen että ennen kuin täytän 30 pitää olla aviomies, lapset, koulutus ja talo. Lapset on hankittu (ainakin osa niistä), koulua vielä puolet jäljellä, talokaupat tehdään pian ja mieskin on mutta naimisiin en ole vielä päässyt. Vielä on viisi vuotta kolmeenkymmeneen ;)

Jämnt fem år sedan träffade jag vår pappa (fast han påstår att vi träffats tidigare men jag mins inte de). Dehär åren har nog varit ett stort äventyr och många äventyr har vi framför oss. Någon gång bestämde jag mig för att vara gift, ha barn, utbildning och hus före jag fyller 30. Nu är barnen skaffade (en del av dem i alla fall), skolan är på hälft, hus håller vi på att köpa och en man har jag också fast inget bröllop har det ännu varit. Men det är ännu fem år till 30 :)

2 kommenttia

  1. Onneksi olkoon rakkaussaavutuksista! :)

    Samanmoiset tavotteet olen itsellenikin asettanut mutta tuskin tapahtuu. Toissa jo toivottavasti olen mutta lastenteon kanssa (joita mielellani tahan maailmaan pyorayttaisin vaikka neljakin) ei oletettavasti olla viela paasty alkua pidemmalle. Pitais vaan asua Suomessa niin ois namakin asiat niin paljona helpompia, taalla Skotlannissa ei nimittain paljon lapsilisia ja muita luksusjuttuja jaella. :(

    VastaaPoista
  2. Silloin kun tavoitteet asetin olin sinkku, en ollut vielä päässyt haluamaani kouluun, talo pelkkä haave ja lapsista ei puhettakaan. Sitten kun palaset loksahtaa paikoilleen kaikki käy nopeasti.

    Elli, nopeasti kotiin sieltä maailmalta jotta pääset lapsia tekemään ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...