lisää keltaista / mera gult
Mummi kävi Tallinnassa ja pyysin häntä tuomaan ihanasta Zizin pellava liikkeestä pari tyynynpäällistä. Harmaa minulla oli jo ennestään, ja nyt keltaiset väripilkut. Bonuksena sieltä tuli myös pöytätabletit :)

Mummi var till Tallin och jag bad henne hämta några kuddfodral från Zizi. De säljer textiler i 100% linne. En grå hade jag från tidigare och nu några gula färgklickar. Som bonus fick jag också bords tabletter :)

4 kommenttia

 1. Oih! Minulla ikuinen rakkaus Ziziä kohtaan. Meidänkin makkarissa sijaitsee sieltä ostetut tyynyt ja sängynpeitto. On ne kauniita. Ja niin on muuten myös blogisikin!

  VastaaPoista
 2. Lisää keltaista tuli myös meille. Ihan vain tuolta Jyskistä :D

  VastaaPoista
 3. Hei, uusi lukija ilmoittautuu!

  Mielenkiinnolla seuraan lapsiperhe-elämää, sitä samaa kun on täälläkin päässä. Minun lapset vain jo himpun isompia. Piti kysymäni myös, että mikä tuo harmaa sohva on? Meillä olisi uusi sohva hankinnassa ja teidän näyttää hyvältä!

  terkuin,
  Mari

  VastaaPoista
 4. hr: itse löysin Zizin vuosisitten sattumalta Tallinan visiitillä. Haaveilen valkoisesta pöytäliinasta mutta eihän meillä sellaista voisi olla..

  äitee: kummallinen vaikutus keväällä ja keltaisella :)

  Mari: Tervetuloa!
  Sohva on Ikean Karlstad. Hintansa arvoinen. Meillä on ollut se vasta muutaman kuukauden mutta ollaan tykätty. Kankaat vaikuttaa aika laadukkailta, eikä siinä jokainen tahmanen sormenjälki näy. Ja pahimmassa tapauksessa saa ostaa kokonaan uudet päälliset.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...