salamointia / blixtarkuvat / bilderna: Donna Wilson...tänää olen varma että minulle EI ole maailman kilteimmät sa suloisimmat lapset!!
Donna Wilsonin tyynyt kuvastaa päivän meininkiä.

... i dag är  jag säker på att jag INTE har världens snällaste och sötaste barn!!
Donna Wilsons dynor reflekterar dagens stämning.7 kommenttia

 1. Niin minäkin! Meidän ennen niin iloinen poika on nyt 1,5-vuotias kiukutteleva riiviö. Onneksi 7-kuisemme on vielä mamman nössykkä :)

  VastaaPoista
 2. samaa mieltä ollaan aika usein täällä. Leikkauksesta toipuminen ja sen takia neljän seinän sisällä pysyminen vaatii veronsa ja leikkaus selvästi piristi neitiä (pian 3v) ja uhma sai tuulta alleen.... huh mikä neiti nykyään! ja pikkuveli 10kk on perässä joka paikassa ja kumpainenkin tahtoo äitin syliin.. ja sitten on vielä ne muut. Onneksi välillä paistaa aurinko!

  VastaaPoista
 3. Tuntuu niin hirveältä kun ei mitenkään pysty lohduttamaan huutavaa lastaan.(siis isoveljeä, 1v7kk) Jos hän satuttaa itsensä itku menee ohi kun kipu lakkaa mutta nyt kun hänelle tulee niin paha mieli jostain ihan olemattomasta mikään ei auta.
  Esimerkki eilisestä: kysyin haluaako hän maitoa ja hän ei halunut niin siitä lähti reilun kahden tunnin itkupotku raivarit. Huutaa ja kierii lattialla, jos yrittää lahduttaa, koskea tai edes katsoo häneen päin niin huuto vain yltyy.
  Tiedän kyllä että pojalla on kova tempperamentti mutta.. Olen ihan neuvoton! kertokaa miten pitää toimia, pitää väkisin sylissä vai antaa vaan huutaa??
  Sitten toisaalta hän on maailman ihanin lapsi, osaa ja ymmärtää jo niin paljon.

  VastaaPoista
 4. Onneksi on näitä pilvipäiviäkin, muistaa sitten hyvinä päivinä olla onnellinen. :)

  VastaaPoista
 5. Ounou...

  Mutta jos yhtään lohduttaa, on meillä 1v10kk tyttö, joka on samassa "kriisissä". Uhma on ja kova. Ja sitten kun vielä sattuu olemaan puolivuotias pikkusisko joka vie "kaikki" lelut. Voe elämä... Onneks tosiaan on niitä hyviäkin päiviä!!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...