välittäjä / förmedlare

Tälläkertaa meidän keittiö on suunnittelu/kiinteistönvälitys toimisto. Lehtileikkeleitä, esitteitä, remonttioppaita, kahvia.. Kun lapset on päikkärillä äiti soittelee  eri virastoihin kuin riivattu. Kaikki jotka ovat ostaneet kiinteistön tietää että se ei käy ihan tosta vaan. Me ostetaan tuttavilta kuolinpesä joten meillä ei ole kiinteistönvälittäjää vaan minä (koska olen päivät kotona niin minullahan on aikaa...((kahden pienen lapsen kanssa)) yritän hoitaa sekä myyjän että ostajan paperiasiat. Virkamiesten kanssa on niin kiva asioida kun kaikki kestää niin kauan ja maksaa vielä enemmän!

Perinnemestarin Remonttikirja on ihana, en malta odottaa että päästään oikeasti hommiin!
Taulussa on meidän tuleva talo, kuva on vuodelta 1970, nykyään julkisivu on hieman muuttunut.Den här gången är vårt kök planerings/fastighetsförmedlings kontor. Tidningsurklipp, broschyrer,  renoverings guider, kaffe.. När barnen sover dagsömn ringer mamma som besatt omkring till olika byråer. Alla som har köpt fastighet vet att det inte går så lätt. Vi köper ett dödsbo av bekanta så vi har ingen fastighetsförmedlare. Så jag som är dagarna hemma och har en massa tid (med två små barn) försöker sköta både köparens och säljarens papper. Det är så trevligt att uträtta ärenden med tjänstemän när allt tar så jävla länge och kostar massor!

Perinnemestarin Remonttikirja (renoveringsbok för gamla hus) är underbar, jag orkar inte vänta på att sätta i gång!
På tavlan syns vårt blivande hus. Bilden är tagen år 1970, nuförtiden ser fasaden lite annorlunda ut.


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

4 kommenttia

 1. Tuttu näky! Voimia ja hermoja, niitä noissa hommissa tarvitaan! Me rakennettiin uusi, ja minä hoidin rakennuslupa-paperisotaa ja materiaalienvalintaa ym ihan "täyspäiväisenä sihteerinä" kahden alle kaksivuotiaan kanssa... Enkä nukkunut koskaan. Mutta jäin henkiin! Paljoakaan en kyllä viime vuodesta muista... Onneksi on edes joitain valokuvia nuorimmaisesta vauvana niin jää joku muisto :-)

  VastaaPoista
 2. Vaude, tsemppiä! Edessä on hammasten kiristelyä mutta sata kertaa enemmän tekemisen iloa. Voimia paperisotaan ja mukavaa suunnittelua! :)

  VastaaPoista
 3. Nyt pitäisi olla kaikki kaupantekoa varten tarvittavat paperit, sitten alkaa materiaalitilaukset..Huh!
  Mutta kyllähän tekin olette tästä selvinneet niin eiköhän mekin :)

  VastaaPoista
 4. Meidän varakodissa näyttää kovin samalta, kirjatkin. Oikeassa kodissa onkin sitten meneillään avolouhos. Laitoin ystävien iloksi ekan valokuvan jakoon, kun kyselevät miten remppa sujuu :D. Hauskaa, mukavaa ja ihanaa tämä on. Ja sitten toisina päivinä ihan epätoivoista... Tsemppiä ja iloa hommiin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...