virheitä / fel


Joo, tiedän että en osaa kirjoittaa mutta edellisen postauksen virheet jopa minä huomaan :) Unohtui korjata.  Kuva on otettu tietokoneella. Siinä äiti yrittää päivittää blogia, Elias istuu sylissä ja haluaa katsoa Postimies Patea ja pikkusiskolla on nälkä. Siinä sitten yhdellä kädellä yritän näpytellä kirjaimia..

Joo, ja vet att jag inte kan skriva men förra insatsens fel märker till och med jag :) Glömde rätta de.
Bilden är tagen med datan. Mamma försöker uppdatera bloggen, Elias sitter i famnen och vill se på Postman Per och lillasyster är hungrig. Där försöker jag sedan trycka på tangenterna med en hand..

6 kommenttia

 1. Mulla on lukihäiriö, mutten anna sen häiritä. Ihan hirveesti tulee virheitä. Kukin tekee parhaansa ja omilla taidoillaan.

  VastaaPoista
 2. Höpsistä, kaikki tekee virheitä. Ei haittaa yhtään. Ja sitäpaitsi harva pystyy bloggaamaan myös toisella kotimaisella, kuten sinä. Minä en ainakaan.

  Kiitos ihanasta blogistasi :)

  VastaaPoista
 3. Ja minä en edes huomannut koko virheitä :).

  VastaaPoista
 4. Kuules, minä huomasin virheen suomeksi olleessa tekstissä, mut mitä sitten. Sun blogi on yks mun lemppareista. Kivoja kuvia ja kivoja juttuja. Ja ne kuvat, missä Elias siivoaa, voi että! Ne kulkee meillä nimellä "inspiraatiokuvat". Meillä kun on lapset 15 ja 11 eikä siivoaminen innosta heitä ollenkaan. 11-vuotias, myöskin Elias, on sitä mieltä, että toi poika on pakotettu siivoamaan, noi kuvat on lavastettuja. :D Kirjoitat kivasti ja sitä kautta tunnut tavallaan jopa tutulta. -Outi-

  VastaaPoista
 5. Outi: Minusta tuntuu että parin vuoden päästä meilläkään ei enään siivota niin innokkaasti. Pitää ottaa tästä ajasta kaikki ilo irti :)
  Enkä katso mitenään pahalla sitä että virheistä huomautetaan, itseä vähän huvittaa/nolottaa kun menee sanat ihan sekasin. Yleensä en edes huomaa virheitä, riittää että eka ja vika kirjain on oikein ;)

  Teidän Eliakselle terkkuja että ei ne ole lavastettuja kuvia, äitiä pitää auttaa kotitöissä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...