3kk / 3mån
Kolme kuukautta kahden lapsen äitinä. On ollut paljon helpompaa kun osasin odottaa. Johtuu siitä että Iris taitaa olla maailman helpoin vauva. Iloinen ja tyytyväinen, nukkuu 10-12h yöunet heräämättä, ei mitään vaivoja tai huolia. Harva on kuulut hänen itkevän. Kaikkein oudointa on se että hän osaa nukahtaa itsestään. Makaa lattialla ja jokeltelee iloisesti ja hetken päästä hän on nukahtanut, kesken kaiken metelin ja hälinän. Iris ei suostu syömään tuttia ja pari päivää sitten hän oppi kääntymään selältä vatsalleen.

Tre månader som tvåbarnsmamma. Det har varit mycket lättare än jag väntade mig. Det beror på att Iris säkert är världens snällaste baby. Hon är glad och nöjd, sover 10-12h om natten utan att vakna, inga besvär eller bekymmer. Få har hört henne gråta. Men det mest konstiga är att hon kan somna för sig själv. Hon ligger på golvet och jollrar glatt och om en stund har hon somnat, mitt bland allt oljud. Iris vill inte ha tutt och för några dagar sedan lärde hon sig att svänga från rygg till mage.

4 kommenttia

 1. Hitsi miten ihana Iris! Unelmavauva!

  VastaaPoista
 2. Ohhoh! Ei tuollaisia vauvoja olekaan. Hämmästelee hän, jonka oma ei kolmekuisena muuta tehnytkään kuin itki ja valvotti.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva! Ja voi mikä vauva sulla on! Tosin eilen tapasin myös ystäväni vauvan, jolla on 1,5-vuotias isosisar. ja tämäkin vauva on super helppo - onneksi, kun äidin (ja isän) aika menee vilkkaan esikoisen perässä.

  VastaaPoista
 4. Jarna: Unelmavauva todellakin!

  aikuistumassa: hävettää välillä sanoa että meillä menee ihan hyvin, kun kaikki odottavat että pitäisi olla rankkaa ja uuvuksissa.

  Laura: Iris taitaa tietää olevansa kakkonen ja tyytyy vähempään. Ja onneksi niin sillä isoveli on TODELLA vilkas, itsepäinen ja huomiota vaativa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...