epätoivo / förtvivlan

olohuone / vardagsrum lattiassa reikä kellariin asti / hål i golvet ända till källarenkeittiö /kökkeittiö /kökruokailutila / matsallastenhuone ja työhuone / barnens rum och arbetsrumkodinhoitohuone / hjälpkök
Olemme saaneet pelkkää tuhoa aikaiseksi. Tästä pitäisi nyt rakentua unelmiemme koti. Välillä tulee vähän toivoton fiilis.. Onneksi ei ole tullut ikäviä yllätyksiä vastaan, päinvastoin, rakenteet ovat hyväkuntoiset ja kuivat.

Vi har bara fått förstörelse till stånd. Det här borde bli vårt drömhem. Det känns lite hopplöst ibland..
Tur att det inte har kommit emot några otrevliga överraskningar, tvärtom, konstruktionerna är hela och torra. 

5 kommenttia

 1. Oj,oj kan tänka mej att det känns jobbigt. Vi behövde bara måla om ett rum före vi flyttade in och jag höll på att tappa nerverna på bara det! Skulle inte, åtminstone just nu, klara av att remppa ett helt hus.

  Lycka till i alla fall, kommer nog säkert att kännas bra sedan bara allt är färdigt.

  VastaaPoista
 2. Oi et usko, kuinka tutulta näyttää ja kuulostaa! Ollaan remontoitu myös täysin nollatilanteesta 40-luvulla rakennettu rintamamiestalo. Tai siis edelleen kesken on, vauhti hidastunut sen jälkeen merkittävästi, kun kaikki suurimmat oli saatu tehdyksi..Piha on edelleen pelkkä hiekkakasa. Muistan niin elävästi sen epätoivon tunteen, kun mietti että mihin sitä tulikaan lähdettyä.. Tsemppiä ja uskoa, hyvä siitä tulee! :)
  M

  VastaaPoista
 3. Me on edetty huone kerrallaan, joten tuo epätoivon tunne on koettu vähän pienemmässä mittakaavassa, tosin joka huoneen kohdalla se näky on aina yhtä lohduton. Nyt kun remonttikokemusta on karttunut, tykkään ehkä eniten juuri siitä näystä, kun kaikki on paljastettu ja auki ja suunta on vaan eteenpäin kohti uutta ilmettä. :) Ja kun mitään yllätyksiä ei tosiaan rakenteista ole paljastunut. Kyllä teille tulee vielä ihana koti!

  VastaaPoista
 4. Voi miten mahtavaa päästä seuraamaan miten teidän unelmien koti etenee! Meilläkin on haaveissa rintamamiestalo tai joku sen kaltainen, vanha omakotitalo. Jotain tuollaista voi siis olla luvassa meilläkin... :) Tsemppiä ja supervoimia rempan keskelle!

  VastaaPoista
 5. Oca: de e nog ganska galet att börja me sånt här när man har två små barn..

  Me ollaan nyt siinä vaiheessa että aletaan rakentamaan uutta, joten eiköhän tämä vielä iloksi muutu :)
  Eikä se edes ole niin kauheeta ollut kun ei ole mitään tiukkaa aikarajaa vaan tehdään pikkuhiljaa. Talo on niin pieni että ei ollut mahdollista asua siinä ja tehdä huone kerrallaan valmiiksi, ja ehkä näin on helpompi. Pystyy tehdä aina yhden työvaiheen valmiiksi koko talossa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...