update II

Raksalla tapahtuu. Olohuone ja keittiön seinät sekä lattia on saanut puukuituvillaa lisäeristeeksi, sähkötyöt melkein tehty, olohuoneen uusi lautalattia on paikoillaan, katolla komeilee antenni, uusia oviaukkoja seinässä ja kodinhoitohuone on pelkkä kuoppa. Uusi takka, keittiö ja ikkunat tilattu.

Det händer på bygge. Vardagsrummets och kökets väggar och golv har blivit tilläggsisolerade med cellull gjort av returpapper, elektrikern har fått sitt arbete nästan klart, vardagsrummets nya trägolv är på plats, på taket fins en ny TV antenn, några nya dörr gluggar i väggen och hemvårdsrummet är en stor grop. Tegelugnen, köket och fönstren är beställda. 

7 kommenttia

 1. Heh, eka kuva olis voinut olla meiltä. Tosin nyt on jo villojen peittona levyt. :)

  VastaaPoista
 2. Teidän projekti näyttää kivalta. Ihana hirsirakenne, vähän kade..

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää!! :) Tsemppiä edelleen!

  VastaaPoista
 4. Pitäisi vähän useammin laittaa noita kuvia, kun piti muistoksi kerätä raksan kuvapäiväkirjaa. Jotenkin on se rakentaminen vienyt vaan voiton kuvaamisesta :).

  VastaaPoista
 5. Teillä on vauhti päällä! Hienoa. Omakohtainen kokemus on, että valmistuminen tuntuu niin _juhlalta_.

  VastaaPoista
 6. Satu, toivo todella, sillä tätä tilaa en kauan jaksaisi! Lapset on ihania ja remppaaminen on kivaa mutta lapset+remppa on kaikkea muuta kuin ihanaa!!

  VastaaPoista
 7. Tuosta meidän hirsirakenteesta piti sanoa, että ihanahan se on, mutta huoh niin vino. Muualla se ei haittaa, mutta keittiössä joutuu säveltämään, ettei liesituuletin imaise miehen partakarvoja mukanaan ;). Tulis meinaan tuuletin sen verra takakenoon, että pohja vain näkyisi.

  Tsemppiä remppaan lasten kanssa. Raskasta tää on kyllä. Mutta kaiketi lopussa kiitos seisoo.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...