apina / apa


Sataa ja äidillä on vähän voimaton olo, taitaa syysflunssa tulla kylään. Ei olla käyty ulkona ollenkaan. Olaanpa ainakin saatu kämppä siivottua ja pyykkikori tyhjäksi. Niin ja eilen, kun Iris nukkui tehtiin hänelle Eliaksen kanssa yllätys. Oma apina. Pöllön, leijonan ja käärmeen kavariksi.

Det regnar och mamma känner sig lite matt, höstförkylning på väg. Vi har inte varit alls ute. Så vi har fått vår håla städad och byk korgen tom. Ja och i går, när Iris sov gjorde vi med Elias en överraskning åt henne. En egen apa. En kompis till åt ugglan, lejonet och ormen.

2 kommenttia

  1. Arvaa mitä, meillä on 2 lähes samanlaista tuolia, värimaailmakin on sama. Ainoa ero, minkä nyt huomasin, on se, että meidän tuoleissa on 6 pinnaa selkänojassa, teillä näyttäis olevan 7? Tuolit raahasin vuosi sitten mummulasta meille, ovat olleet siellä "aina". -Outi ja iso-Elias (se, jonka mielestä teidän imuroiva-lapsi-kuvat on lavastettuja) -

    VastaaPoista
  2. Tuo tuoli on minun iso mummolta, sekin on ollut siellä aina :) Oikeastaan niitä on 6 kappaletta mutta meillä on vain tuo yksi joka on niin ihanasti kulunut pepun kohdalta. ...niin ja meillä ei enään olla niin innostuneita imuroinnista..

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...